Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Ποιοί είναι οι 6 "βαρόνοι του χρήματος" που έχουν μηχανήματα καλλύτερα απο της ΕΥΠ και την...παρακολουθούν, μαζί και όλη την πολιτική ηγεσία;

Πολλοί αναρωτιούνται τι είναι αυτά τα μηχανήματα «βαλιτσάκια» με τα οποία η ΕΥΠ παρακολουθεί τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και με τα οποία έκανε και τις παρακολουθήσεις της «συμμορίας των 16».
Λοιπόν, πρόκειται για μηχανήματα μικρού μεγέθους, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν τηλεφωνικές συνομιλίες 8.000 τηλεφωνικών συνδέσεων, ταυτόχρονα.
Επίσης μπορούν να παρακολουθούν την αποστολή e-mails, SMS και MMS.
Η ΕΥΠ έχει εγκαταστήσει τα μηχανήματα σε αυτοκίνητα τύπου «ΒΑΝ».
Όλα αυτά στοίχισαν στο ευαγές Ίδρυμα της Κατεχάκη 3 εκατ. Ευρώ. Το κόστος των μηχανημάτων αυτών προσδιορίζεται από τις δυνατότητές τους. Πάντως, κυμαίνεται μεταξύ 200.000 και 1,5 εκατ. Ευρώ.
Η ΕΥΠ προμηθεύτηκε αρχικά ένα μηχάνημα, για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά σήμερα διαθέτει 4-5 από αυτά, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του καθαιρεθέντος Διευθυντή της υπηρεσίας Ιωάννη Κοραντή, τα οποία κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο, προς δόξαν της ελεύθερης αγοράς.
* Το ωραίο είναι πως όταν η ΕΥΠ έθεσε σε λειτουργία τα συγκεκριμένα μηχανήματα ανακάλυψε ότι βρίσκονται σε λειτουργία άλλα έξι τέτοια μηχανήματα. Η έρευνα που διεξήγαγε έδειξε ότι τα μηχανήματα αυτά βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών.
Στην Κατεχάκη σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησαν προσπάθειες εντοπισμού των ιδιοκτητών των έξι μηχανημάτων. Πάνω στην προσπάθεια ανακάλυψαν ότι ένας από τους ιδιώτες… παρακολουθούσε την ίδια την ΕΥΠ!!
Η οποία αναγκάσθηκε να εφαρμόσει ηλεκτρονικά αντίμετρα για να αποφύγει την παρακολούθηση.
Όλα αυτά τα ωραία συμβαίνουν στην ωραία μας χώρα. Αλλά το ενδιαφέρον είναι ποιοι είναι αυτοί που έχουν αγοράσει αυτά τα μηχανήματα και εικάζεται, πολύ βάσιμα, τόσο που δεν παίρνει άλλο, ότι κατέχονται από μεγάλους οικονομικούς παράγοντες.
Και για να μη σας ταλαιπωρούμε, σας πληροφορούμε ότι η ΕΥΠ εντόπισε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του ενός μηχανήματος και, πράγματι, πρόκειται για μεγάλο οικονομικό παράγοντα.
Η ΕΥΠ ξέρει, επίσης, για ποιους σκοπούς χρησιμοποιείται το εν λόγω μηχάνημα.
Ερώτηση: επειδή για τη σύλληψή τους χρειάζεται εντολή, θα τη δώσει ο νέος Διευθυντής, ο τέως δικαστικός, ακέραιος, όπως λένε, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ή πρέπει η εντολή να προέρχεται από την πολιτική ηγεσία;
Σε κάθε περίπτωση, θα μάθουμε ποιος είναι ο μασκαράς που μας παρακολουθεί και θα τον σταματήσουν ή θα τον αφήσουν να αλωνίζει

i-Reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια: