Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Τους ενοχλείτε, τους φοβίζετε…

Καλημέρα Κύριε Πρόεδρε


Θα ήθελαν, κύριε Πρόεδρε, η αντιπαράθεση να γίνει με όρους εμφυλίου, μέσα σε ένα κλίμα πόλωσης. Δεν πέφτετε στην παγίδα κι αυτό τους ενοχλεί. Και τους φοβίζει…
Ο καυγάς χρειάζεται δύο. Μόνος του δεν κάνει κάποιος καυγά. Απλά ρίχνει μπουνιές στον αέρα, με κίνδυνο μια από αυτή να βρει τελικά το πρόσωπό του. 
Είναι ξεκάθαρη η στρατηγική του μίσους που έχουν επιλέξει. Για να φύγει η συζήτηση από τη σύγκριση του έργου των δύο περιόδων διακυβέρνησης, της δικής σας και της δικής τους... 
Είχαν την ευκαιρία να κάνουν πράγματα στις μέρες τους και την πέταξαν στα σκουπίδια. 
Ξέρουν, λοιπόν, στον ΣΥΡΙΖΑ ότι όσο η συζήτηση φτάνει σε αυτό, στη σύγκριση των πεπραγμένων, απομακρύνονται οι πιθανότητες να επιστρέψουν στην εξουσία. Οπότε η επιλογή να οδηγηθούμε τώρα σε μία σκληρή αντιπαράθεση και να μην γίνει συζήτηση για τα καθημερινά προβλήματα είναι μία συνειδητή επιλογή.

Αυτοί τη δουλειά τους κι εσείς τη δική σας. 
Αυτοί με τη λάσπη στον ανεμιστήρα και εσείς με τις περιοδείες σας από άκρη σε άκρη της χώρας, για να κοιτάξετε κατάματα τους πολίτες και να τους πείτε τι κάνατε. Και τι δεν κάνατε. Τι δηλαδή, ακόμη, τους οφείλετε στην επόμενη τετραετία.

Ο φιλελεύθερος
Καλημέρα Κύριε Πρόεδρε

Δεν υπάρχουν σχόλια: