Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ανεμβολίαστη που νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό, συγκλονίζει: Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, δεν μπορούσα ούτε να πιώ νερό [βίντεο]

Μια κοπέλα που πέρασε κορωνοϊό περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το διάστημα που νοσηλεύθηκε.
Η νεαρή κοπέλα, που δεν είχε εμβολιαστεί, αποκάλυψε ότι βγήκε θετική στις 14/8 και μετά από τέσσερις ημέρες χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα είπε η κ. Παντζαρτζή στο OPEN μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε υψηλό πυρετό και... αναγούλα.
«Μου έκανα εξετάσεις και στις δυο μέρες που είχα νοσηλευτεί, οι γιατροί δεν μου είπαν ότι έχω πάθει πνευμονική εμβολή και θρόμβωση», ήταν τα λόγια της. Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένος ο Νίκος Τζανάκης που υποστήριξε ότι αυτό είναι κάτι συχνό για τους ασθενείς με κορωνοϊό.
Η κοπέλα τόνισε ότι πριν τις ανακοινωθεί ότι έχει πνευμονική εμβολή ένιωθε έντονο βάρος στο στήθος, ζαλάδα, πονοκέφαλο και είχε υψηλό πυρετό. «Νιώθεις ότι αυτό που έχεις δεν θα περάσει σε μια ή δυο μέρες», τόνισε.

«Δεν μπορούσα να πιώ νερό»

Παράλληλα αποκάλυψε ότι όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι έχει καρδιακή εμβολή, της ζήτησαν να μείνει ακίνητη στο κρεβάτι για πέντε μέρες. «Από τις αναγούλες δεν μπορούσα να πιω ούτε νερό. Έχω προβλήματα υγείας, έχω περάσει νεφρική ανεπάρκεια και όλα αυτά με φόβιζαν περισσότερο».
Η κ. Παντζαρτζή παρέμεινε στο νοσοκομείο για 9 μέρες, αλλά δεν κινδύνευσε να διασωληνωθεί. Παράλληλα δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε ότι θα χάσει τη ζωή της, ενώ αποκάλυψε ότι δεν το είπε ούτε στους γονείς της.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ακόμα και σήμερα έχει κάποια συμπτώματα όπως βήχα, αναγούλα και ένα ελαφρύ μπούκωμα.
 
Οι κύριοι Τζανάκης και Βατόπουλος συμβούλευσαν την κοπέλα να μιλήσει με τον προσωπικό της γιατρό, για να αποφασίσουν πότε θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο μετά το τέλος του εξαμήνου που διαρκεί η ανοσία μετά τη νόσηση.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: