Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Πιστοποιητικά εμβολιασμού γιατρών από τη Βουλγαρία! - Είχε καταγγελθεί από τα τέλη Ιουλίου (Βίντεο)

Υγειονομικοί, αρνητές του εμβολίου, εμφανίζουν πιστοποιητικά εμβολιασμών από τη Βουλγαρία! 
Αυτό καταγγέλλει αναγνώστης μας γιατρός που υπηρετεί στο ΕΣΥ και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αλήθεια. Διαφορετικά μιλάμε για μία πραγματική βόμβα στα θεμέλια του συστήματος υγείας. Αρνητές να εμφανίζονται ως εμβολιασμένοι και να έρχονται σε επαφή με ασθενείς. Φρίκη! 
Ο Θάνος Πλεύρης ξεκίνησε με «δύσκολα», όπως φάνηκε και στην... υπόθεση της Καρδίτσας.
Ο αναγνώστης μας αναφέρεται εκτενώς σε ένα από τα «κόλπα» που χρησιμοποιούν τελευταία οι αρνητές: Εμφανίζουν πιστοποιητικά εμβολιασμού από... τρίτες χώρες, με τη Βουλγαρία να είναι η πιο συνηθισμένη. Μιλάμε για κανονική απάτη! Ο αρνητής ξεγελάει το σύστημα και αν είναι γιατρός μπορεί στη συνέχεια να έρχεται σε επαφή με ανυποψίαστους ασθενείς!

Δεν είμαστε ντετέκτιβ για να γνωρίζουμε την έκταση του φαινομένου. Τα προηγούμενα όμως σημειώματα των αναγνωστών μας έχουν -δυστυχώς- επιβεβαιωθεί με την περίπτωση της Καρδίτσας. Μακάρι το υπουργείο να μας πει στο τέλος ότι ήταν ελάχιστες αυτές οι περιπτώσεις.
Ο αναγνώστης μας δεν μένει μόνο στην καταγγελία, αλλά κάνει και πρόταση: 
Τεστ αντισωμάτων για όλες εκείνες τις περιπτώσεις πιστοποιητικών από το εξωτερικό! 
Θα συμπληρώναμε ότι το σύστημα δεν θα έπρεπε καν να δέχεται αυτά τα πιστοποιητικά για τους υγειονομικούς. Τα ελληνικά νοσοκομεία τους παρέχουν εμβόλια ό,τι ώρα το θελήσουν.

Η επιστολή

«Υπηρετώ ως υγειονομικός (ιατρός) στο ΕΣΥ. Εμβολιασμένος!
Πάρα τις οποίες διαφωνίες μου με τα επιχειρήματα των ανεμβολίαστων συνάδελφων υγειονομικών, σέβομαι την απόφαση τους να μην το κάνουν για τους δικούς τους λογούς και να βγουν σε αναστολή χάνοντας το ψωμί τους.
Κατανόηση όμως δεν έχω προς εκείνους τους συνάδελφους που την τελευταία στιγμή (μιλάω ουσιαστικά για το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου) εμφανίστηκαν με πιστοποιητικά εμβολιασμού της Johnson & Johnson από Βουλγαρία, ενώ ουσιαστικά στη Βουλγαρία δεν πάτησαν ποτέ!
Γνωρίζω περίπτωση υγειονομικού που συμμετείχε σε όλες τις πρωτοβουλίες των ανεμβολίαστων συναδέλφων του, δηλώνοντας μάλιστα την πρόθεση του να παραιτηθεί, ο οποίος τελικά την τελευταία μέρα κατέθεσε πιστοποιητικό εμβολιασμού με το συγκεκριμένο εμβόλιο από Βουλγαρία! Το ακόμη πιο απαράδεκτο είναι ότι η διοίκηση το αποδέχτηκε κανονικότατα!
Σε παρακαλώ και εσύ και άλλοι δημοσιογράφοι αναδείξτε το θέμα διότι είναι απαράδεκτο αρνητές υγειονομικοί να δείχνουν τέτοια αήθη συμπεριφορά τόσο απέναντι στους εμβολιασμένους συνάδελφους τους όσο και απέναντι σε αυτούς που έχουν το σθένος να βγαίνουν σε αναστολή για να μην εμβολιαστούν! Ακόμη πιο ανήθικη η στάση τους απέναντι στους ασθενείς τους οποίους θέτουν σε κίνδυνο!
Όλα αυτά θα ήταν εύκολο να λυθούν με μια οδηγία από το υπουργείο, ότι όσοι εμφάνισαν πιστοποιητικά από τρίτες χώρες μετρά την ανακοίνωση του νομού περί υποχρεωτικότητας θα πρέπει να υποβληθούν προληπτικά σε τεστ αντισωμάτων για να διαπιστωθεί αν έχουν αναπτύξει επαρκείς τίτλους! Πίστεψε με τα αποτελέσματα θα μας εκπλήξουν!

Σε ένα κράτος τσίρκο που μιλάει περί υποχρεωτικότητας, αφήνοντας ορθάνοιχτα τα παράθυρα για κλασσικές απατεωνίστικες συμπεριφορές, πρέπει κάποιος να βάλει κάποια στιγμή τάξη. Σε ένα σοβαρό κράτος θα αναλάμβανε δράση ο εισαγγελέας και όλοι αυτοί οι αναιδέστατοι απατεώνες θα απολύονταν!
Αναδείξτε το θέμα, είναι ζήτημα ηθικής τάξης και προστασίας της δημοσίας υγείας!
Λύση μπορεί να υπάρξει μόνο με έκδοση κεντρικής οδηγίας από το υπουργείο καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι συγκεκριμένοι καλύπτονται μέσα από της σχέσεις διαπλοκής με τις διοικήσεις των νοσοκομείων»!


Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@liberal.gr

Η ιστορία των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού ξεκινά από τα τέλη Ιουλίου όταν εντοπίστηκαν 20 κρούσματα στον Βόλο.
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα της NEWS BREAK, στις 26/7/2021:

Επιδημία… πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού made in Βουλγαρία!

Το αδίστακτο κύκλωμα «ψαρεύει» πελάτες μέσω των social media και πουλάει «μαϊμού» βεβαιώσεις προς 500 ευρώ έκαστην
Την ώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν για επικείμενο νέο κύμα πανδημίας σε περίπτωση που δεν εμβολιαστεί άμεσα ο πληθυσμός, άπλωσε τα πλοκάμια της και στη χώρα μας η μαύρη αγορά των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού!

Η αρχή έγινε από τον Βόλο, όπου τουλάχιστον 20 πολίτες προσεγγίστηκαν από επιτηδείους που τους έταξαν «μαϊμού» βεβαίωση, με αντίτιμο 500 ευρώ. Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, οι ψεύτικες βεβαιώσεις εξασφαλίζονται μέσω Βουλγαρίας, όπου διάφοροι γιατροί δεν διστάζουν να υπογράψουν τα πλαστά έγγραφα προκειμένου να βγάλουν χρήματα με τη σέσουλα, αδιαφορώντας για τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στη δημόσια υγεία.

Οι Βούλγαροι γιατροί φέρεται ότι είναι κομβικά σημεία σε αυτή την κομπίνα, αφού ως επαγγελματίες υγείας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει την ίδια ισχύ η βεβαίωσή τους.
Οι επιτήδειοι «ψαρεύουν» πελάτες κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διάφοροι χρήστες κάνουν ευρέως γνωστές τις αντιεμβολιαστικές απόψεις τους. Αφού τους πείσουν ότι μπορούν να τους εξασφαλίσουν το πολυπόθητο «διαβατήριο» ελευθερίας, πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους και στη συνέχεια στέλνουν ταχυδρομικά την πλαστή βεβαίωση.

Το κύκλωμα προτιμά το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το εμβόλιο που προτιμά το κύκλωμα που υπογράφει τα εν λόγω έγγραφα είναι το μονοδοσικό της Johnson & Johnson, καθώς, όπως υποστηρίζουν, είναι το μόνο που δεν ανιχνεύεται στο αίμα, σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει ιατρική εξέταση για να πιστοποιηθεί αν πράγματι κάποιος έκανε το εμβόλιο.

Όπως εκτιμούν οι Αρχές, όσο περνά ο καιρός το φαινόμενο αυτό θα γίνεται περισσότερο έντονο, καθώς, με τη βοήθεια λογισμικών και εκτυπωτών υψηλής ποιότητας, οι απατεώνες είναι σε θέση να φτιάξουν έγγραφα που η πλαστότητά τους ανιχνεύεται δύσκολα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκαν σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας αλλοδαποί που είχαν στην κατοχή τους πλαστά μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Το περιστατικό αυτό έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την Αστυνομία που ερευνά την πηγή της πλαστογραφίας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν χιλιάδες πλαστά αρνητικά τεστ στα χέρια πολιτών, οι οποίοι ενδέχεται να είναι θετικοί στον ιό.

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: