Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας: Απίστευτο περιστατικό – Μόλις αποσωληνώθηκε ζήτησε τον δικηγόρο του

Οι άπιστοι Θωμάδες του κορονοϊού: Δεν παραδέχονται την αιτία της νοσηλείας και πιστεύουν ότι πρόκειται για πλεκτάνη
Είναι απίστευτα και αδιανόητα όσα βιώνουν, ώρες-ώρες, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας, στο Ρίο.
Οπως, για παράδειγμα, το πρόσφατο περιστατικό, που φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα σήμερα η «Π».
Ασθενής που εισήχθη πριν λίγες μέρες στην κλινική κόβιντ... του ΠΠΝΠ, χρειάστηκε να διασωληνωθεί γιατί η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.
Τελικά, ευτυχώς, φαίνεται να βγαίνει νικητής απ’ τη μάχη και πριν δυο μέρες αποσωληνώθηκε. Μόλις ανέκτησε, λοιπόν, τις αισθήσεις του, τι νομίζετε ότι έκανε ως πρώτη του δουλειά;
Ζήτησε ένα χαρτάκι κι έγραψε το εξής μήνυμα… απόγνωσης:
«Προς κάθε ενδιαφερόμενο:
Ζητάω άμεσα μοριακό τεστ, αλλά από ανεξάρτητο εργαστήριο. Και παρακαλώ στείλτε κατεπείγον sms στη γυναίκα μου, στο 694….., να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου, κ. Αντωνιάδη, για το θέμα».

Κι όμως, είναι αλήθεια. Πέρα για πέρα. 
Οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες στη μονάδα Εντατικής της κλινικής κόβιντ που αντίκρισαν το συγκεκριμένο μήνυμα του ασθενούς, κόντεψαν να λιποθυμήσουν!
Νίκος Αντωνιάδης, για όσους τυχόν δεν ξέρουν, είναι ο δικηγόρος των απανταχού…κατατρεγμένων και αρνητών του ιού, δίδυμο μαζί με τον γιατρό Φαίδωνα Βόβολη.

Ο ασθενής, δηλαδή, είδε τον Χάρο με τα μάτια του, διασωληνώθηκε, έφτασε στα πρόθυρα του μοιραίου και μόλις συνήλθε, αντί να κάνει την προσευχή του και να ευχαριστεί τους γιατρούς, απαρνήθηκε τον κορονοϊό! Αμφισβητεί, συνεπώς, ότι η διασωλήνωσή του έγινε εξ αιτίας της νόσησής του από τον ιό.

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό. Ξέρετε τι τραβάνε σε κάμποσες περιπτώσεις οι γιατροί στην κλινική κόβιντ και στην πνευμονολογική;


Τους τηλεφωνούν συγγενείς των ανεμβολίαστων ασθενών και τους απειλούν με μηνύσεις, επειδή, όπως τους λένε, δεν έχουν κορονοϊό οι άνθρωποί τους και διασωληνώθηκαν γι’ άλλο λόγο που τους τον κρύβουν οι γιατροί!!!
Επίσης, συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στην κλινική προ-κόβιντ, διαμαρτύρονται στους γιατρούς, αγενώς πολλές φορές, ότι «δεν έχει κορονοϊό ο άνθρωπός μας. Γι’ αυτό δεν μας αφήνετε να τον δούμε… Γιατί αν τον δούμε, θ’ αποδειχθεί ότι δεν έχει κορονοϊό και τον κρατάτε μέσα δήθεν ως ασθενή…»!!!

Χρήστος Βεργανελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: