Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

«Απάντησε» στον Βασιλακόπουλο ο Κούβελας – «Ασπίδα» για τα παιδιά: Καμία ωφέλεια από το εμβόλιο, ΗΧΗΤΙΚΟ

Όταν δεν μπορούν να μιλήσουν επιστημονικά, λοιδορούν 
– Απίστευτα λεγόμενα…
«Τα πιτσιρίκια δεν εμβολιάζονται γιατί είναι ανήθικο, αντιδεοντολογικό και παράνομο. Ακόμα και αν νομιμοποιηθεί», επανέλαβε μιλώντας σε ριαδιοφωνικό σταθμό, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, την ώρα που η Ματίνα Παγώνη, η οποία συμμετείχε σε κορώνο-μάζωξη χωρίς... τα μετρά τα οποία πρεσβεύει, ζητά κάθε σχολείο να γίνει εμβολιαστικό κέντρο, ενώ ο Γιάννης Τούντας απαιτεί υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών από 5 ετών και άνω.
«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο που να μας λέει ότι τα παιδιά νοσούν σοβαρά και οι δύο η τρεις θάνατοι στις 13.000, αυτό που μου λέει είναι ότι ο κορωνοϊός μπορεί και να τα προστατεύει γιατί από τον πνιγμό πεθαίνουν περισσότερα. Άρα είναι προστατευτικός ο ιός. Είναι πάρα πολύ χαμηλή η επίπτωση στα παιδιά, δεν πρόκειται να χτιστεί τείχος ανοσίας, αυτό το αρχικό αφήγημα περί ανοσίας δεν υπάρχει πια. Έχει καταρριφθεί στο Γιβραλτάρ, στο Ισραήλ και στη Βρετανία και υπάρχει πληθώρα δημοσιεύσεων ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τείχος ανοσίας. Επομένως τα παιδιά δεν έχουν άμεση ωφέλεια από το εμβόλιο. Έχουν πιθανώς ανεπιθύμητες (παρενέργειες) σε βάθος χρόνου, λόγω βλαβών στο καρδιαγγειακό τους σύστημα, το οποίο δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτή τη στιγμή, εκτός κι αν στείλουμε κίτρινες κάρτες. Και το κυριότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ωφέλεια για το ίδιο το παιδί από τον εμβολιασμό. Άρα λοιπόν δεν έχουμε κανένα λόγο να το κάνουμε. Ούτε για τους δασκάλους έχουμε. Γιατί ουσιαστικά οι δάσκαλοι γιατί να το κάνουν; Να μην κολλήσουν τα παιδιά;», δήλωσε ο κ. Κούβελας.

Στην συνέχεια, ο καθηγητής «ξετίναξε» τον κ. Βασιλακόπουλο, ο οποίος μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τον κ. Κούβελα επιστημονικά, τον λοιδόρησε για «απώλεια προσωπικών συμφερόντων» και πως δεν τηρεί «επιστημονική στάση», επειδή έχασε την θέση του από αυτήν την κυβέρνηση.
Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ απάντησε άμεσα σαν καταπέλτης, χαρακτηρίζοντας τον κ. Βασιλακόπουλο «αδιάβαστο» και διασπορέα «ψευδών ειδήσεων»!
Αξίζει να ακούσετε το ηχητικό πρώτα με την παρέμβαση του κ. Βασιλακόπουλου και μετά την απάντηση χείμαρρο του κ. Κούβελα!


Εδώ οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου σε σχέση με τα παιδιά, τα οποία θέλουν να εμβολιάσουν πάση θυσία:

el.gr

https://taxalia.blogspot.com/2021/08/blog-post_493.html

1 σχόλιο:

aik είπε...

Παιδια,μεταξυ μας,ο Βασιλακοπουλος μια ψυχοπαθεια την εχει.Μια κακια μια απεχθεια για τον ανθρωπο την ενστερνιζεται.Αλλο η Παγωνη.Σουργελο αλλα δεν της κρατας κακια.Χεστε τον Κουβελα.Υπαρχουν τοσες επισημες αναφορες,τοσα συμπερασματα,αποφασειςαπο Οργανισμους,Πανεπιστημια που αποδεικνυουν την φαιδροτητα της επιτροπης και των παρατρεχαμενων.Πχ η Οξφορδη ανακοινωσε ιδιο ιικο φορτιο σε εμβολιασμενους ή μη.Εδω σιγουρα ειναι Παρασκευη απογευμα.[Παρακληση:Ψαξτε τον ρολο της Παιδιατρικης Εταιρειας.Αλλο οι κομματικες μαλακιες,οι αργυρωνυτες δημοσιοκαφριλες και αλλο οη δολοφονια νηπιων.Σημ.Ουτε ο Ηρωδης το'κανε,μουσι ειναι]