Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Βαρυμπόμπη: Η εθελόντρια ηρωίδα συγκλονίζει με τις μαρτυρίες της (Βίντεο)

Η 24χρονη εθελόντρια πυροσβέστης και δραστήριο μέλος στην ομάδα «Φίλοι του δάσους» το μεσημέρι εκείνης της μαύρης μέρας στις 3 Αυγούστου έκανε αυτό για το οποίο εκπαιδευόταν τα τρία τελευταία χρόνια
Στις 3 Αυγούστου η νεαρή εθελόντρια και μέλος της ομάδας "Φίλοι του Δάσους" Ειρήνη Μαλέση, έφυγε από την οικογενειακή της επιχείρηση για να ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες. Την ώρα που έσωζε σπίτια όμως, το δικό της καιγόταν...
Δέκα μέρες μετά, η Ειρήνη Μάλεση που είδε το σπίτι της να καίγεται βρίσκει το κουράγιο να επιστρέψει εδώ. Να μιλήσει με χαμόγελο για τη ζωή που συνεχίζεται, περπατώντας στα ερείπια. Για τις αναμνήσεις στην αυλή σε γιορτές και γλέντια με τους γονείς και τους φίλους της δίπλα στο δάσος που ήταν το δεύτερο σπίτι της.
Η 24χρονη εθελόντρια πυροσβέστης και δραστήριο μέλος στην ομάδα «Φίλοι του δάσους» το μεσημέρι εκείνης της μαύρης μέρας στις 3 Αυγούστου έκανε αυτό για το οποίο εκπαιδευόταν τα τρία τελευταία χρόνια.
Μόλις σήμανε συναγερμός έφυγε από το μαγαζί, έβαλε τη στολή της κι έτρεξε να σταματήσει το κακό που σημάδευε τον παράδεισό της, τους γείτονές της, το σπίτι της.
Εκείνη αποφεύγει να τονίσει πως την ώρα που καιγόταν το σπίτι της έδινε αγώνα για όλους. Ο πατέρας της είναι περήφανος για αυτό, του δίνει κουράγιο να πει πως θα ξαναχτίσει ότι χρειάστηκε κόπο 30 ετών. Έφυγε από τη Νίκαια όταν η Ειρήνη ήταν δέκα ετών για να ζήσει με την οικογένειά του δίπλα στη φύση.
Η Ειρήνη Μάλεση θα συνεχίσει να μάχεται. Τα δάκρυά της θα γίνουν δύναμη. Για να ξαναγίνει το δάσος για να ξανακούσει τους ήχους του από το παράθυρό της.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: