Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Υποχρεωτικοί Εμβολιασμοί: Οι επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης για να αποφύγουμε ένα νέο καταστροφικό κύμα

Με μεθοδικές κινήσεις προχωρά η Κυβέρνηση το σχέδιο της για την ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμών με κύριο στόχο την επίτευξη της πολυπόθητης ανοσίας το επόμενο δίμηνο που θα θωρακίσει την ελληνική κοινωνία ενόψει του χειμώνα.
Στην παρούσα φάση η έμφαση δίνεται σε συγκεκριμένα ηλικιακά γκρουπ, όπως οι νέοι και επαγγελματικές ομάδες που σχετίζονται με τον τουρισμό, καθώς η μεγάλη κίνηση που παρατηρείται στις νησιωτικές περιοχές μπορεί να αποτελέσουν εστίες έξαρσης των κρουσμάτων λόγω... των επικίνδυνων μεταλλάξεων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί το βαρύ πυροβολικό στο επικοινωνιακό κομμάτι της επιχείρησης «Ελευθερία», ενώ σε κάθε ευκαιρία επαφής με τους πολίτες επιχειρεί με αμεσότητα να στείλει το μήνυμα της συμμετοχής και της σπουδαιότητας της για μια ασφαλή επόμενη μέρα.
Εκτός του πρωθυπουργού κορυφαία κυβερνητικά στελέχη έχουν ριχτεί στη μάχη της ενημέρωσης ώστε και ο τελευταίος πολίτης της χώρας να αλλάξει γνώμη και να κλείσει το σχετικό ραντεβού.

Στην παρούσα φάση το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί λαμβάνοντας υπόψη και τις εισηγήσεις της επιτροπής Βιοηθικής να στηρίξει τη διαδικασία με την πειθώ.
Ωστόσο, η εξέλιξη του εμβολιασμού αναμένεται να επηρεάσει και τις επόμενες κινήσεις, αν δηλαδή η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην επιβολή μέτρων αναγκαστικού εμβολιασμού για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, συζήτηση που έχει ανοίξει από τις αρχές Μαΐου.
Σε κάθε περίπτωση κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν ότι δεν θα αφήσουν τα πράγματα να επηρεαστούν από το αμφίβολο της τύχης και εφόσον κριθεί αναγκαίο θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να προστατέψουν τη δημόσια υγεία και να αποτρέψουν ένα νέο καταστροφικό κύμα.


1 σχόλιο:

aik είπε...

Κλασικος φασιστοειδης απατεωνας,ετοιμος μαζι με κατι κυρατσες που το παιζουν ερμηνευτες του Συνταγματος,για αγχονη.Τελειως παρανομα εκτος απο απανθρωπα,στερουνται ιατρικης επιστημης.Φυσικα ο ιος ειναι προσχημα να περασει ο,τι τον διεταξαν τ'αφεντικα του.Στ'αρχιδια του που πεθανε κοσμος,[οπως και στ'αρχιδια του φιλου Μπους για τους διδυμους]γιαυτο και ειναι εναντια στα φαρμακα[κοστιζουν λιγοτερο,εχεις λιγοτεους θανατους,αποκτας φυσιολογικη ανοσια]Ας μου απαντησει καποιος:Γιατι την μοναδικη ευθυνη για ο,τι συμβει με τα εμβολια την φερνω ΕΓΩ;