Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ε όχι και το συνταγματικό δικαίωμα του ανεμβολίαστου ταβερνόβιου

Επαναστάτησαν οι ηθικολόγοι της πλάκας.
Εξαγοράζετε τους νέους. 
Σοβαρά; 
Τι είδους εξαγορά είναι αυτή, από την οποία κερδίζει ο (δήθεν) εξαγοραζόμενος, ενώ αυτός που (υποτίθεται ότι) εξαγοράζει πληρώνει μόνο κόστος; 
Εξερράγησαν παράλληλα οι (και καλά) δικαιωματιστές.
Με τις διευκολύνσεις, διχάζετε την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. 
Αλήθεια;
Εγώ που δεν θέλω να με κολλήσει κανένας και φροντίζω να μην κολλήσω κανέναν είμαι διχαστικός ή ο απέναντι τύπος που εξ’ αιτίας του φόβου του, της αδιαφορίας του ή του ψεκάσματος που έχει φάει αδιαφορεί αν θα στείλει πέντε-έξι στην εντατική; ...
Μην τρελαθούμε κιόλας που θα συζητήσουμε σοβαρά το συνταγματικό δικαίωμα του ανεμβολίαστου ωχαδερφιστή να πάει να φάει ανεμπόδιστος και χαλαρός στην ταβέρνα, αλλά θα γράψουμε στα παλαιά μας υποδήματα το δικαίωμα του συνειδητού και υπεύθυνου πολίτη να συνεχίσει την ζωή του χωρίς lock down.

Είπαμε να κάνουμε διάλογο, είπαμε να επιστρατεύσουμε την πειθώ και την λογική, αλλά δεν θα παραδοθεί η πλειοψηφία των λογικών ανθρώπων και το σύνολο της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας στις απύθμενες αντιρρήσεις του κάθε αγράμματου μπαγλαμά που δεν τον νοιάζει αν σκορπίζει θάνατο γύρω του, ούτε στις εγκληματικές μεθόδους μερικών κωλοπετσωμένων που κάνουν καριέρα πάνω στην βλακεία των ψεκασμένων.
Η κοινωνία και το κράτος προσπάθησαν να πείσουν, αλλά εκείνος που αρνείται να πεισθεί θα υποστεί τις συνέπειες. Να κάτσει σπίτι του όταν όλοι οι υπόλοιποι θα βγαίνουν ή να πληρώνει απ' την τσέπη του τα τεστ κάθε φορά που βγαίνει. Διότι αυτό τους κάνει το κράτος, τους περιορίζει από κει που πάνε οι πολλοί, δεν τους επιβάλει δα και τον σταυρικό θάνατο. Μην τα μεγαλοποιούμε κιόλας.

Όσο για τις αντιπολιτεύσεις που πρώτα καλούν τους νεαρούς να χοροπηδάνε ελεύθερα στις πλατείες, μετά τους καλούν (δια των μισών στελεχών τους) να μην εμβολιαστούν, μετά καταγγέλλουν ότι γίνεται απόπειρα εξαγοράς τους με το 150άρι και σ’ έναν μήνα θα κατηγορήσουν την κυβέρνηση ως ανίκανη διότι δεν έχτισε τείχος ανοσίας, είναι άξιες της μοίρας τους. 
Στον δικομματισμό του ενός και μισού κόμματος, θα κατέχουν αενάως την θέση του μισού και μάλιστα με τάση προς το εν τέταρτον…

1 σχόλιο:

aik είπε...

Καμπουρακη,δεν ειναι ολοι σιχαμερα σκουληκια και ανυποληπτοι σαν και σενα.Δεν πουλανε τη μανα τους για πεντε φραγκα ουτε γλιτσιαζουν για λιγη δημοσιοτητα.Και μην ξεχνας οτι το παλουκι του φασιστοειδους απολυταρχισμου θα μπει και στο δικο σου κωλο.Ουτε ασυλια εχεις,εισαι και αναλωσιμος.