Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η οικογένεια Φωτιάδη αναστατώνει τo Τwitter

Η οικογένεια Φωτιάδη αναστατώνει Ï„o ΤwitterΜια ανάρτηση στο twitter έβαλε «φωτιά» στο διαδίκτυο με τους χρήστες να εμφανίζονται εξοργισμένοι με την οικογένεια Φωτιάδη που παίρνει όλα όσα «χαρίζει» ο Αλ. Τσίπρας και δείχνει υπέρ του δέοντος ικανοποιημένη...
Από μόνιμη 13η σύνταξη μέχρι επίδομα ενοικίου και μέρισμα και από μείωση ΦΠΑ μέχρι 120 δόσεις οδήγησαν, όπως δείχνει η σχετική ανάρτηση της Δήμητρας Φωτιάδου, στο να επικροτεί τον Αλέξη Τσίπρα και να αποδοκιμάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη υιοθετώντας μάλιστα όσα ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει.
«Η μάνα μου, εγώ, η αδελφή μου κι ο γαμπρός μου μόνιμη 13η...
Ο γιος μου επίδομα ενοικίου και μέρισμα. Ο ανιψιός μου κοινωνικό μέρισμα.Ο αδελφός μου μείωση ΦΠΑ κ #120_δόσεις. Ακούμε χαρούμενοι τον Κυριάκος να λέει δεν χρειάζονται,θα καταργηθούν!! Εσείς στο σπίτι όλα καλά??» έγραψε συγκεκριμένα και το twitter πήρε... φωτιά.
 
Με 45 λέξεις περιγράφεται μια ολόκληρη φιλοσοφία, στην οποία επιχειρεί να πατήσει ο Αλέξης Τσίπρας με μοναδικό στόχο την παραμονή στην εξουσία. Αδειάζοντας τα ταμεία και μοιράζοντας επιδόματα μια εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές και με στόχο να υπάρξουν και άλλα στο δρόμο για τις εθνικές.
Παροχές που όπως όλα δείχνουν υπερβαίνουν το δημοσιονομικό χώρο και φέρνουν τη χώρα και πάλι στο δρόμο προς τα βράχια.
Αυτό όμως ουδόλως απασχολεί ορισμένους. Η οικογένεια Φωτιάδη δεν είναι η μόνη. Ίσως είναι η πρώτη φορά που το δηλώνει ανοιχτά κάποιος και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο. Για αυτό και οι αντιδράσεις πολλές και ενδεικτικές των δύο κόσμων που δημιουργεί στη χώρα η πολιτική του Αλ. Τσίπρα.
Τα σχόλια πολλά. Οι χρήστες του twitter έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στο twitter, κυρίως δέ στο γεγονός πως τα μέλη μιας οικογένειας δηλώνουν ικανοποιημένα από τα επιδόματα. Ειδικά οι συνταξιούχοι που ενώ στην τετραετία ΣΥΡΙΖΑ έχασαν πάνω από 2.000 κατ' έτος βρέθηκαν να λαμβάνουν επίδομα που ονομάστηκε 13η σύνταξη.
«Ο ορισμός της κρατικοδίαιτης οικογένειας...να κοιτάξεις λίγο παραδίπλα για τις οικογένειες που ματώνουν στους φόρους και στερούνται βασικά για να εισπράττετε τόσα επιδόματα.. » ή «η χώρα της αναξιοπρέπειας. Να βγαίνεις να δηλώνεις δημοσίως ότι ζεις με τα επιδόματα τ πατερούλη ..... » και «Εμείς πάλι, αγαπητή κυρία Φωτιάδου, δεν θέλουμε ούτε επιδόματα ούτε μερίσματα!!Δουλειές θέλουμε και ανάπτυξη.Μπορεί??Αν δεν μπορεί να πάει σπίτι του.. Ακούς εκεί η χώρα των τεμπέληδων και των επιδομάτων γίναμε!!! » αναφέρουν ορισμένα χαρακτηριστικά tweets.
 
Η ίδια προσπάθησε να απαντήσει λέγοντας ότι ο ένας δουλεύει 12ωρα και ο άλλος κυλιόμενο 8ωρο και να μιλήσει για τρολς που διαστρεβλώνουν όσα έγραψε για να πάρει και εκεί απαντήσεις όπως για παράδειγμα η παρακάτω:
«12ωρα ε? Και με 350 ευρώ /μήνα. Γιατί μόνο έτσι παίρνει κάνεις κεα. Εργασιακός μεσαίωνας επί Τσιπρα. Να τον χαίρεστε τον λαοπροβλητο. Κατά τα άλλα ενοχλούν οι 7 ημέρες λειτουργίας των επιχειρήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: