Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Η πιο ζάπλουτη κοινοβουλευτική ομάδα που έχει περάσει στην ιστορία της Βουλής

Αδωνις σε ΣΥΡΙΖΑ: Είστε η πιο ζάπλουτη κοινοβουλευτική ομάδα που έχει περάσει στην ιστορία της Βουλής

Σφοδρή επίθεση σε υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για την εταιρεία της Μαρέβα Μητσοτάκη που βρίσκεται στα paradise papers.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους πιο ζάπλουτους και τους πιο μπλεγμένους σε όλα βουλευτές και ξεκίνησε να πυροβολεί...

Τα 5 εκατομμύρια του Παπαδημητρίου στις ΗΠΑ
Ο πρώτος στόχος του ήταν ο υπουργός Οικονομίας κ.Παπαδημητρίου.
«Ξυπνάω το πρωί και ακούω τους  συριζαίους να μιλάνε για το  μεγάλο σκάνδαλο που αφορα την κ. Μητσοτάκη. Όταν στην πορεία είδαν ότι ήταν άνθρακες ο θησαυρός άρχισαν να μιλούν για το νόμιμο και το ηθικό.
Εσείς κ Παπαδημητρίου έχετε 5 εκατομμύρια μεταξύ  άλλων συνταξιοδοτικό πρόγραμμα  με τη σύζυγό σας στην Αμερική, να τα χαίρεστε . Εγώ ρωτώ είναι ηθικό ο υπουργός της Ελλάδας να έχεις συνταξιοδοτικό πρόγραμμα 5 εκατομμύρια στην JB Morgan; Αυτό είναι ηθικό και  είναι ανήθικη η εταιρεία της κ.Μητσοτάκη;
Εσείς κ. Παπαδημητρίου έπρεπε να βγείτε πρώτος και να συγκρατήσετε τον κ. Τσίπρα από όλη αυτή την λασπολογία και αν δε σας άκουγε ο κ. Τσίπρας έπρεπε να υποβάλετε την παραίτηση σας για να μην υπηρετείτε πρωθυπουργούς που ρίχνουν τέτοια λάσπη»
Τσακαλώτος και Χουλιαράκης έχουν τις καταθέσεις στο εξωτερικό
Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Χουλιαρακη  για τις καταθέσεις που έχουν στο εξωτερικό:
«Είναι ηθικό να έχει 700.000 ο κ. Τσακαλώτος στην Black rock;
Είναι ηθικό ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδος να έχει τις καταθέσεις του στο Λονδίνο; γιατί κ Τσακαλώτε έχετε τις καταθέσεις στο Λονδίνο δεν εμπιστεύεστε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα;
Και ο κ.Χουλιαρακης  όλες τις καταθέσεις του στο εξωτερικό τις έχει  μα είναι αυτό οικονομικό επιτελείο που  να μην εμπιστεύεται το ελληνικό τραπεζικό σύστημα;»
Ο Παπαδημούλης έχει 1,5 εκατ. Ευρώ στις Βρυξέλλες 
Στο στόχαστρο του αντιπροέδρου της νέας Δημοκρατίας μπήκε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή πρωινό tweet που είχε κάνει για την υπόθεση της  Μαρέβας  Μητσοτάκη
«Ο  κ. Παπαδημούλης βγήκε πρώτος πρώτος να κάνει tweet όμως δεν ήξερε να φέρει τα λεφτά του στην Ελλάδα.
Έχει  1,5 εκατομμύριο στις Βρυξέλλες και μου κάνει tweet και μου πουλάει και πνεύμα για το τι είναι ηθικό και το τι είναι ανήθικο.
Εχετε πιο πολλά λεφτά από όσα έχουν όλοι οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών  
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, είστε η  πιο ζάπλουτη  κοινοβουλευτική ομάδα που έχει περάσει στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου.
Αν αθροίσουμε τις  περιουσίες  των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχετε πιο πολλά λεφτά από όσα έχουν όλοι οι άνθρωποι των λαϊκών αγορών σε όλη την Ελλάδα που δήθεν τους υπερασπίζεστε» .
Ο κ Γεωργιάδης κατέληξε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι η  Υποκρισία έχει τα όρια της Και να κοιτάξουν ασχοληθούν με τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο και τον κρυφό μεσάζοντα όπως είπε χαρακτηριστικά.
«Δείτε  τι θα κάνετε με τον  μεσάζοντα του Καμμένου και  μετά σηκωθείτε να ξαναπουλήσετε πνεύμα εσείς  του ΣΥΡΙΖΑ που  είστε οι πιο μπλεγμένοι σε όλα». 

https://twitter.com/twitter/statuses/928302194759274497
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: