Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Γεωργιάδης: Γιατί ο Αυγενάκης δέχτηκε άνανδρη επίθεση από το Παρακράτος του Τσίπρα [Video]

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για το νόμο Κατρούγκαλου, για το θέμα Αυγενάκη, για τα δάνεια και για τις αυξήσεις φόρων επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Στο θέμα του κυρίου Αυγενάκη ανέφερε ότι «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα»...
 «Λέγανε «μειούται η ψαλίδα», βγήκαν οι δημοσκοπήσεις και δεν συμβαίνει αυτό», ανέφερε, σχολιάζοντας και την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική και πρόσθεσε: «Γενικά όλα τους πάνε στραβά και τώρα άρχισαν τη λάσπη».
Λέει ο Βαξεβάνης ότι πήγε ο Σαμαράς, μετά από ομιλία Τσίπρα στη Βουλή, και είπε ότι ο Τσίπρας «έσκισε» τον Μητσοτάκη. Και παίρνω τηλέφωνο τον Σαμαρά και τον ρωτάω «πρόεδρε είπες κάτι τέτοιο», για να πάρει την απάντηση ότι ο κ. Σαμαράς δεν ήταν καν στη Βουλή, είπε σχολιάζοντας εκ νέου τα ψέμματα που έχουν στόχο τη Νέα Δημοκρατία.
Εν συνεχεία άφησε υπόνοιες για εμπλοκή του ονόματος ενός εν ενεργεία υπουργού της κυβέρνησης, στη δικογραφία.
Στο θέμα των δανείων, νωρίτερα, είπε ότι ο Τσίπρας έπαιξε το ρόλο του ατζέντη των funds. Αντί να δώσει το δικαίωμα στο δανειολήπτη να αγοράζει το δάνειό του στο ένα πέμπτο της τιμής στην οποία το έβγαζε προς πώληση η τράπεζα, όπως έκανε ο Αναστασιάδης στην Κύπρο, το παρέδωσε σε αυτούς τους οποίους έλεγε ότι πολεμάει, ενώ παράλληλα ο κ. Καμμένος έλεγε ότι θα βάλει μπροστά τα σπίτια του για να προστατεύσει τα σπίτια των πολιτών ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.
Νωρίτερα, είχε σχολιάσει ότι επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, οι φόροι, όπως για παράδειγμα το Επίδομα Αλληλεγγύης είχαν αρχίσει να μειώνονται, λίγο πριν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την εξουσία και αρχίσουν εκ νέου οι αυξήσεις.
Σχολιάζοντας το νόμο Κατρούγκαλου, είπε ότι σε ενδεχόμενη μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο νόμος αυτός «θα βελτιωθεί», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα καταργηθεί, επανέλαβε ότι «θα βελτιωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: