Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Παρασκευόπουλο και... κατηγορεί την ΝΔ για fake news [Βίντεο]

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα

Λίγες ώρες αφού ο ίδιος ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος παραδέχθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δίκιο και πρέπει να καταργηθεί ο νόμος του για την αποσυμφόρηση των φυλακών, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στη ΝΔ.

Στην απάντησή του στην ανακοίνωση της Πειραιώς, το κυβερνών κόμμα εγκαλεί την αξιωματική αντιπολίτευση για «ακροδεξιά ιδεολογήματα» και για προσπάθεια δημιουργίας «fake news»...
«Τα ακροδεξιά ιδεολογήματα της ΝΔ είναι γνωστά, το ίδιο και οι διαρκείς προσπάθειες διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, και δημιουργίας fake news» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Παραπέμπει δε στις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή. «Για όλα αυτά δόθηκαν απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό στη Βουλή, πριν από λίγες μέρες, σε μια συζήτηση που μάλλον ο κ. Μητσοτάκης προτιμά να ξεχάσει αφού ο ίδιος έμεινε παντελώς και παγκοίνως έκθετος, ως προς τη σχέση του κόμματός του με την ανομία και την εμπλοκή σε σκοτεινές υποθέσεις, ακόμα και του ίδιου προσωπικά».
Εσείς δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:
ΝΔ: Αφού έβγαλε 2.000 κρατούμενους από τις φυλακές, λέει να καταργηθεί
Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ μετά τη «βόμβα» Παρασκευόπουλου δήλωσε: «Ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος αφού έβγαλε από τις φυλακές περισσότερους από 2.000 κρατούμενους για κακουργήματα, σήμερα εισηγήθηκε την κατάργηση του νόμου του, με το επιχείρημα ότι είναι, πλέον, αχρείαστος!».
Και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέληξε: «Πράγματι ό,τι καταστροφικό ήθελε να πετύχει ο κ. Παρασκευόπουλος το πέτυχε. Ας πείσει, όμως, και τον Αλέξη Τσίπρα να υιοθετήσει το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μόλις την Παρασκευή χαρακτήρισε αναγκαίο τον κατάπτυστο νόμο του».
Παρασκευόπουλος: Εχει δίκιο ο Μητσοτάκης -Ο νόμος μου για τις αποφυλακίσεις πρέπει να καταργηθεί!
Νωρίτερα, μιλώντας στο κανάλι της Βουλή, ο Ν. Παρασκευόπουλος, αναγνώρισε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ζητά την κατάργηση του σχετικού νόμου, έχει... δίκιο.
«Θα σας φανεί περίεργο αλλά ο κ. Μητσοτάκης έχει δίκιο. Ο όποιος νόμος Παρασκευόπουλου, ο αποσυμφορητικός νόμος -κακώς τον ονομάζουν νόμο Παρασκευόπουλου για να στιγματίζουν εμένα- αλλά ένας έκτακτος νόμος ο οποίος οφείλεται σε έκτακτες συνθήκες συμφόρησης δεν έχει λόγο ύπαρξης παγίως» είπε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.
Σε ερώτηση αν ζητά να καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου και να μετασχηματιστεί σε κάτι άλλο, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Ασφαλώς. Βεβαίως δεν λέει κανείς ότι αυτός ο νόμος πρέπει να ισχύει για πάντα. Έκτακτη νομοθεσία είναι και το καλό είναι να πάψουμε να έχουμε αυτές τις έκτακτες, κακές συνθήκες και να έχουμε μια πάγια ομαλή κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: