Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο κ.Τσίπρας επικεφαλής μιας παρέας που φτωχοποιήσε τη χώρα

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης , στην κεντρική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. 
"Δε χρειάζεται να κάνει κανείς σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση γιατί την κάνει η πραγματικότητα στη χώρα. Η υπερφορολόγηση, η ανομία.  Ο κ. Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας που εκείνος διάλεξε και φτωχοποίησε την χώρα και όταν δεν μπορεί να κυβερνήσει και άγεται και φέρεται από τις συνιστώσες του, πολώνει διχάζει και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα"...
είπε ο πρόεδρος της ΝΔ , που κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως λέει συνεχώς ψέμματα.
"Αν είχε  ο κ. Τσίπρας success story δε θα το έκανε. Δε θα τον ακολουθήσουμε, αλλά όποτε χρειάζεται σκληρή πολιτική απάντηση θα την παίρνει και στη βουλή και στην κοινωνία" προειδοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
 Δε χαρίζουμε την κοινωνική αλληλεγγύη στην αριστερά είπε στους νεολαίους του κόμματος ο κ.Μητσοτάκης , στους οποίους τόνισε ότι αποτελούν την πρώτη γραμμή του κόμματος. 
"Το να παίρνει κανείς αποστάσεις από την πολιτική σήμερα δεν είναι η λύση. Μέσα από την συμμετοχή προωθούνται οι νέες ιδέες  και τα προγράμματα που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση, τη συμμετοχή τη θέλουμε και μέσα από την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ" τόνισε ο κ .Μητσοτάκης. 
"Πριν  από 18 μήνες αναγκάστηκα να πάρω μια τολμηρή και δύσκολη απόφαση, να καταργήσω την ΟΝΝΕΔ στην προηγούμενη της μορφή. Για να κάνω τον απολογισμό, αισθάνομαι δικαιωμένος για αυτή μου την απόφαση. Γιατί εμπιστεύτηκα εσάς. Τα 32.000 μέλη αλλά και τη ηγεσία της ΔΑΠ, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ που φέρατε εις πέρας ένα σημαντικό έργο" δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έδωσε και κατευθύνσεις στους νεολαίους.
"Μην διστάσετε  να μην είστε τελείως politically correct. Πρέπει  να εναρμονίσουμε και εμείς τις δικές μας πολιτικές με τις δικές σας ανησυχίες" σημείωσε χαρακτηριστικά. 
"Δεν  είναι  μόνο να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά να εξηγήσουμε στην κοινωνία γιατί οι ιδέες μας είναι κυρίαρχες.  Να δώσουμε λύση στα προβλήματα των νέων, η περαιτέρω διείσδυση στην νεολαία είναι  στρατηγικός στόχος. Εμείς μιλάμε για δουλειές, για ευκαιρίες για όλους, για πανεπιστήμια για αγορά εργασίας, για ατζέντα που έχει στραμμένη το βλέμμα της στο μέλλον" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που σημείωσε ότι θέλει μια φοιτητική οργάνωση πολιτικοποιημένη που  να αγωνίζεται για αναβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου. 

Γιαννης Τρουπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: