Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ – ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ISIS! Τι εντολές δίνει στους τζιχαντιστές ανά τον κόσμο

Νέα τακτική τρόμου από τον Isis.

Αντί να έρχονται οι τζιχαντιστές στη Συρία και να πολεμούν στο πλευρό του τους ζητά πλέον να παραμείνουν στις χώρες που βρίσκονται και να περιμένουν το σήμα για να εξαπολύσουν επίθεση.

Ήδη αντίστοιχη εντολή έχουν πάρει οι τζιχαντιστές που βρίσκονται στη Βρετανία οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για τα επικείμενα χτυπήματα στη Γαλλία και στη...
Βρετανία σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail.
Οι διαταγές έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες σε ειδικά κρυπτογραφημένες σελίδες και δεν είναι εφικτή η επιβεβαίωσή τους. Ωστόσο οι δυνάμεις ασφαλείας δηλώνουν ότι παρατηρούν μια αλλαγή στις τακτικές του ISIS.
Οι προειδοποιήσεις είναι βέβαιο ότι θα εντείνουν το κύμα φόβου που υπάρχει στη Βρετανία μετά την σφαγή στο Παρίσι πριν από οκτώ μέρες που έχασαν τη ζωή τους 130 άτομα.
Σε αυτά τα μηνύματα τα ηγετικά στελέχη του ISIS ρωτούν τους Βρετανούς τζιχαντιστές τι είδους όπλα έχουν στην διάθεσή τους και πόσα πυρομαχικά. Στη συνέχεια τους ζητούν να παραμείνουν σε επικοινωνία με τον ISIS ώστε να λάβουν εντολές για το που και πότε θα εξαπολύσουν τις επιθέσεις. Επίσης τους δίνουν συμβολές πώς να μην γίνει αντιληπτή η δράση τους από τις δυνάμεις ασφαλείας και πώς να στρατολογήσουν νέους μαχητές. Τους ζητούν στις επιθέσεις να σκοτώσουν μόνο άπιστους και όχι Μουσουλμάνους. Αυτό ίσως αποτελεί σημάδι ότι η ηγεσία του ISIS ανησυχεί για την εικόνα του καθώς στο μακελειό στο Παρίσι σκοτώθηκαν πολλοί Μουσουλάνοι ανάμεσά τους και η μητέρα ενός νεαρού κοριτσιού. Στην αλλαγή τακτικής από τον ISIS έχει αναφερθεί και Ντέιβιντ Κάμερον προσθέτοντας ότι η Βρετανία αντιμετωπίζει την ίδια απειλή με άλλες χώρες.
Τον περασμένο μήνα ο Άντριου Πάρκερ Γενικός Διευθυντής της MI5 παραδέχθηκε ότι γίνονται ολοένα και πιο δύσκολο να εντοπιστούν και να αποκρυπτογραφηθούν οι επικοινωνίες των τζιχαντιστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: