Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Οι δημοσκοπήσεις σε Μαξίμου και Αριστερή Πλατφόρμα για το κόμμα… Λαφαζάνη!

Σήμερα το πρωί και μία ημέρα μετά την «επεισοδιακή» συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης τάχθηκε υπέρ των κινήσεων του Αλέξη Τσίπρα γράφοντας στο twitter τα εξής: 
«Συνέδριο: Ενιαίο, δημοκρατικό κόμμα ή ομοσπονδία καπετανάτων; Ευρώ ή Δραχμή; Κόμμα του 40% ή του 4; Τσίπρας ή Λαφαζάνης; Ενότητα η διάσπαση;»...

Η συγκεκριμένη αναφορά, μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι, καθώς εδώ και εβδομάδες έχει αρχίσει να ακούγεται – και να γράφεται χωρίς να διαψεύδεται – πως είναι στα σκαριά το νέο κόμμα από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη!
Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαρρέονται, το νέο κόμμα έχει αρχίσει – με ή χωρίς τη θέληση του Παναγιώτη Λαφαζάνη – να «μετριέται» τις τελευταίες ημέρες.
Η Αριστερή Πλατφόρμα βρίσκεται σε εγρήγορση και περιμένει να δει αποτελέσματα -η συγκέντρωση στο Πανελλήνιο γέμισε προσδοκίες- την ίδια ώρα που και στο Μαξίμου δείχνουν διατεθειμένοι να «μετρήσουν» το κόμμα και πόσο «βλαβερό» θα είναι για την κυβέρνηση ενόψει μια πιθανής εκλογικής αναμέτρησης τους επόμενους μήνες.
Από τα έως τώρα αποτελέσματα και από όσα διαρρέονται, το κόμμα Λαφαζάνη δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού σε τέτοιο ποσοστό που να δείχνει δυναμική, τουναντίον οΑλέξης Τσίπρας διατηρεί -το λιγότερο- τα ίδια ποσοστά που καταγράφουν για τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα οι δημοσκοπήσεις.
Βεβαίως, το «μέτρημα» για το νέο… κόμμα θα συνεχιστεί και από τις δύο πλευρές, δηλαδή και από το Μαξίμου και από τηνΑριστερή Πλατφόρμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: