Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Βασίλης ο πιστός φύλακας των αρχηγών

oikonomou-vasilis
Στον πιο ένθερμο φύλακα του Αντώνη Σαμαρά εξελίσσεται ο γυρολόγος πολιτικός Βασίλης Οικονόμου που προσφάτως άραξε στη ΝΔ.
Και πως θα γινόταν αλλιώς αν δεν είχε προηγηθεί το περίφημο άνοιγμα του Αντώνη Σαμαρά προς το μεσαίο χώρο, κάπου εκεί μεταξύ φράχτη και εικόνας, όταν είδε στο φλογισμένο κεντροαριστερό βλέμμα του Βασίλη Οικονόμου την ανάγκη για έκφραση στο πρώην κόμμα του Μπαλτάκου.
Έτσι ο Βασίλης Οικονόμου (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, λίγο ΠΟΤΑΜΙ, λίγο Λυκούδης, λίγο ΚΙΔΗΣΟ και πολύ ότι να ‘ναι)...

 δέχτηκε την πρόταση! για το σιγουράκι στο επικρατείας της ΝΔ ... και σήμερα έχοντας επιλεκτικό πολιτικό αλτσχάιμερ υπερασπίζεται τον Αντώνη Σαμαρά, στα τηλεοπτικά πάνελ. Και το πράττει ηρωικά, ο σοσιαλιστής Βασίλης, όταν όλοι οι δεξιοί κατηγορούν τον Σαμαρά για το ακροδεξιό προφίλ που έστειλε τους Νεοδημοκράτες στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Βασίλης είναι εκεί στα πάνελ και δίνει μάχες, δηλώνοντας πως τα όργανα του καινούργιου του κόμματος (ΝΔ) θα αποφασίσουν για τα αίτια της ήττας. 

Ο Βασίλης κερδίζει επάξια τον τίτλο του Σαμαροφύλακα, και θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως στο επόμενο κόμμα που θα πάει.. γιατί ο Βασίλης μπορεί να μην είναι πιστός στα κόμματα και τις ιδεολογίες, είναι όμως πιστός στους αρχηγούς!

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: