Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Βίντεο: Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις κατά των Ουκρανών νεοναζί - Σφοδρές μάχες στο Ντονέτσκ

ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΑΜΑΧΟΥΣ!

Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις ξεκίνησαν σήμερα οι δυναμεις αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας κατά των εναπομείναντων θυλάκων του ουκρανικού Στρατού και των μισθοφόρων του Κιέβου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί αριθμός Ουκρανών στρατιωτών.

Οι δυνάμεις αυτοάμυνας κατόπιν των συνεχών βομβαρδισμών αμάχων από στοιχεία πυροβολικού στην περίμετρο του αεροδρομίου του Ντονέτσκ και τους θανάτους αμάχων (τουλάχιστον τέσσερις πολυκατοικίες και ένα πρώην νηπιαγωγείο υπέστησαν ζημιές από οβίδες στην περιοχή Γκλαντκόβκα) επιτέθηκαν σε...
πολλά τμήματα στις ανατολικές περιοχές της Νέας Ρωσίας.
Πυροβόλα των 122 χλστ. που τα χειρίζονται Πολωνοί μισθοφόροι έριξαν τουλάχιστον 100
Στο Ντονέτσκ, ο Έντουαρντ Μπασούλιν, ένας από τους στρατιωτικούς ηγέτες των δυνάμεων αυτοάμυνας δήλωσε ότι τρεις από τους μαχητές του έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 32 τραυματίστηκαν μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, κυρίως σε συγκρούσεις γύρω από το αεροδρόμιο.
Οι αντάρτες προσπαθούν να εκδιώξουν τα κυβερνητικά στρατεύματα από το αεροδρόμιο, το οποίο είναι στρατηγικής σημασίας και για τις δύο πλευρές.
«Το αεροδρόμιο είναι εφαλτήριο για την πόλη», εξήγησε ο Μπασούλιν. «Ο βασικός μας σκοπός είναι να τους απωθήσουμε (τους κυβερνητικούς στρατιώτες), μακριά από την πόλη, ώστε να μην βομβαρδίζουν πλέον με το πυροβολικό κατοικημένες περιοχές».
Ο Πόλιοβι είπε εξάλλου ότι σημειώθηκαν μάχες στις πόλεις Ντεμπάλτσεβε και Σιάστγε, προς τα σύνορα με τη Ρωσία.
Ο Μπασούλιν από την πλευρά του είπε ότι σκοτώθηκαν επίσης τρεις πολίτες στην περιοχή του Ντονέτσκ, κατηγορώντας τις ουκρανικές κυβερνητικές δυνάμεις πως βομβαρδίζουν τα προάστια της πόλης από θέσεις δίπλα στο αεροδρόμιο.
Δείτε ένα βίντεο όπου οι εικόνες λένε πολύ περισσότερα από τα λόγια...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: