Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Απίστευτο: Ο εγκέφαλος της σπείρας με τα ναρκωτικά στη βίλα της Φιλοθέης είναι στη λίστα Λαγκάρντ!

Στη λίστα Λαγκάρντ ο λογαριασμός του ιδιοκτήτη της βίλας στη Φιλοθέη που έκρυβε Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του καρτέλ της Φιλοθέης, καθώς, από τις έρευνες που πραγματοποιούνται για τους εμπλεκόμενους, προέκυψε ότι ο λογαριασμός του ιδιοκτήτη της βίλας όπου έκρυβαν τόνους ηρωίνης, βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που ερευνώνται στη λίστα Λαγκάρντ.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που λογαριασμός που βρίσκεται εντός της λίστας Λαγκάρντ συνδέεται με εμπόριο ναρκωτικών, ενώ δικαιούχος σε αυτόν δεν είναι μόνο ο γνωστός έμπορος διαμαντιών, πατέρας της Τίνας Σταματιάδη, αλλά και άλλο ένα πρόσωπο γεννημένο το 1966.
Στην καρτέλα του λογαριασμού αναφέρεται ως...
κατοικία η επίμαχη βίλα της Φιλοθέης και τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα τηλέφωνα του σπιτιού.
Τον λογαριασμό άνοιξε σε ελληνική τράπεζα τη δεκαετία του 1990 ο πατέρας της συλληφθείσας, όταν ήλθε στην Αθήνα από τη Νότια Αφρική μεταφέροντας και τις επιχειρήσεις διαμαντιών του.
Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει αποβιώσει, ωστόσο, ο λογαριασμός του είναι ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκονται υπό έρευνα.
Την ίδια στιγμή το ΣΔΟΕ και η Οικονομική Αστυνομία κάνουν φύλλο και φτερό τόσο τους λογαριασμούς των συλληφθέντων όσο και συγγενικών τους προσώπων, ενώ θα γίνει ενδελεχής έλεγχος και στις φορολογικές τους δηλώσεις όχι μόνο εκείνες των τελευταίων ετών.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: