Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Οι πιο καυτές αθλητικές ρεπόρτερ στον πλανήτη

Δεν είναι όλες στο Μουντίαλ. Οι περισσότερες δεν σκαμπάζουν από το εκάστοτε άθλημα. Και καμία τους δεν είναι Ελληνίδα.

Πάντως την τηλεθέαση μια χαρά ξέρουν να την ανεβάζουν στο Θεό.

Τα κριτήρια για να χριστεί κάποια αθλητική ρεπόρτερ, ειδικά τηλεοπτική και ειδικότερα σε Αμερική και Ιταλία, δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγες αντικειμενικά. Ίσως γιατί οι καναλάρχες γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει τίποτα που να γουστάρει περισσότερο ένας άντρας από να ακούει μια ωραία γυναίκα, κατηγορίας 'τούμπανο', να του μιλάει για 'τόπια'. Είτε ξέρει ακριβώς τι λέει, είτε δεν έχει την παραμικρή ιδέα...

Ας ξεκινήσουμε με ένα χορταστικό photostory με όλες εκείνες που παραλίγο να μπουν στην λίστα. Ή, για την ακρίβεια, όλες εκείνες που δεν είχαν αρκετά καλές φωτογραφίες για να μπουν στην λίστα.
Και τώρα στο κυρίως θέμα. Όχι, τα κορίτσια δεν είναι με σειρά κατάταξης. Κυρίως γιατί όλοι ξέρουμε ποια Ισπανίδα θα ήταν στο No1.

Jill Arrington, ΗΠΑ

H 180 εκατοστών κόρη του πρώην quarterback των Eagles (με πτυχίο ΜΜΕ και παρελθόν ως πρωταθλήτρια τένις) ασχολείται με το κολεγιακό Αμερικάνικο ποδόσφαιρο από το 2000 και θεωρείται δικαίως ειδική επί του θέματος, ενώ έχει δουλέψει για όλα τα μεγάλα δίκτυα (CBS, Fox, ESPN). Trademark τα μακριά ξανθά μαλλιά της.

Sara Carbonero, Ισπανία

Η πιο εξωτική, συγκλονιστικά όμορφη, 'θα μπορούσα να είμαι supermodel' περίπτωση εκεί έξω. Ναι, αναμενόμενη επιλογή. Αλλά πως μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το πρόσωπο. Στα 30 της πλέον η πιο σέξι ρεπόρτερ του κόσμου, σύμφωνα και με το FHM, συνεχίζει να είναι 'καπαρωμένη' από τον Casillas, με τον οποίο έχει κάνει και ένα γιο.

Erin Andrews, ΗΠΑ

Βραβευμένη δυο φορές ως πιο σέξι ρεπόρτερ στην Αμερική από το Playboy, η 36χρονη ρεπόρτερ και νυν παρουσιάστρια του FOX College Football (επίσης συμπαρουσιάστρια του Dancing with the Stars) το κατέχει το άθλημα, όσον αφορά σε μπάσκετ και αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Μπόνους το υπέροχο σώμα της, κάθε εκατοστό του οποίου είδε το κοινό όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο που την δείχνει να κυκλοφορεί γυμνή στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Ines Sainz, Μεξικό

Η Salma Hayek του είδους, εξαιτίας όχι μόνο της καταγωγής της αλλά, κυρίως, των εξωφρενικών καμπυλών της. Στα 36 της η βετεράνος ρεπόρτερ και παρουσιάστρια (με τρία παιδιά, πτυχίο στην νομική και μεταπτυχιακό επί φορολογικών θεμάτων), από τις πλέον δημοφιλείς δημοσιογράφους στην Λατινική Αμερική, τα έχει κάνει όλα. Έχει καλύψει τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, 3 Champion's League και 4 τελικούς NBA, έχει δική της εκπομπή συνεντεύξεων (DxTips) και, έχει προκαλέσει και σκάνδαλο όταν βρέθηκε να της την πέφτουν (λεκτικά) οι πάντες στα αποδυτήρια των NY Jets, αναγκάζοντας μετά τον ιδιοκτήτη της ομάδας να της ζητήσει συγνώμη.

Charissa Thompson, ΗΠΑ

Μια από τις δυο, μαζί με την Erin Andrews (αριστερά στη φωτό), πιο προβεβλημένες αθλητικές ρεπόρτερ του Fox. Ένα δίκτυο που διακρίνεται για την ικανότητά του να διακρίνει τέτοια 'ταλέντα'. Έχει καλύψει, ως sideline reporter, κυριολεκτικά όλα τα αθλήματα (μπάσκετ, baseball, χόκεϊ, Αμερικάνικο ποδόσφαιρο) ενώ επίσης έχει κάνει, για δυο περίπου χρόνια, το 'αγροτικό' της στο ESPN.

Melissa Satta, Ιταλία

H Αμερικάνικης καταγωγής παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής TikiTaka στο Italia 1, γνωστή για το οξύθυμο του χαρακτήρα της, τον ρόλο της στο διαζύγιο του Kobe Bryant (την φωτογράφισαν το 2011 να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο μαζί του), το κέρατο που έριξε στον Christian Vieri και, πλέον, την σχέση της με τον Γκανέζο Kevin-Prince Boateng, με τον οποίο έκανε και το πρώτο της παιδί. Επίσης, πριν γίνει μοντέλο, έχει προλάβει να παίξει επαγγελματικά σε ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας στο καράτε.

Lisa Dergan, ΗΠΑ

Πρώην playmate (Ιούλιος 1998), πρώην σύντροφος του Michael Bay και νυν σύζυγος του σταρ του baseball Scott Podsednik. Ξεκίνησε να δουλεύει ως αθλητική ρεπόρτερ το 2002, όταν και μπήκε στην ομάδα του FOX Sports Net.

Marisol González, Μεξικό

Η 31χρονη πάλαι ποτέ βασίλισσα ομορφιάς (συμμετείχε στο Miss Universe 2003) είναι ταυτόχρονα καταξιωμένη αθλητική ρεπόρτερ (εδώ και χρόνια) στο Televisa Deportes και πρωταγωνίστρια σε δημοφιλείς σαπουνόπερες. Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή έξω από τη χώρα της. Κάτι που προφανώς αποτελεί αδικία.

Carrie Milbank, ΗΠΑ

H πρώην μαζορέτα των Houston Texans, μόνιμη παρουσία σε τέτοιων ειδών λίστες, γνωστή ως παρουσιάστρια του The Hockey Show στο NHL. Πλέον έχει 'εξαπλωθεί' και στο τένις, μέσω της εκπομπής Tennis Week.

Μirella Grisales, Κολομβία

Διάσημη κυρίως εξαιτίας της on off σχέσης της με τον Cristiano Ronaldo, γύρω στο 2008, η καμπυλωτή Κολομβιανή παρουσιάστρια σκοράρει με τους τηλεθεατές του Telemundo.

Lisa Guerrero, ΗΠΑ

Σύμφωνα με τους LA Times πρόκειται για την πιο σκληρά εργαζόμενη αθλητική ρεπόρτερ στο χώρο. Στα 50 της πλέον το πρώην μοντέλο και μαζορέτα των LA Rams (που φωτογραφήθηκε για το Playboy το 2006) έχει να επιδείξει μια ατέλειωτη σειρά με επιτεύγματα γενικότερα στη δημοσιογραφία. Aν και το μοναδικό που ίσως να θυμάστε είναι το cameo της στο Moneyball.

Charlie Webster, Αγγλία

Μια 32 χρονών πρώην μοντέλο (επίσης πρώην ηθοποιός και γυμνάστρια) που ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια του Real Madrid TV, μετακόμισε στο EPSN Ασίας και μετά επέστρεψε πίσω στα 'βρεγμένα' πάτρια εδάφη για να συνεχίσει την καριέρα της στο BBC και μετά στο Sky Sports.

Jenn Sterger, ΗΠΑ

Διάσημη επειδή σε εκείνη ήταν που έστειλε ο superstar quarterback Brett Favre μερικές φωτογραφίες του πέους του. Ένα 'σκάνδαλο' το οποίο η πρώην ρεπόρτερ των Jets εξαργύρωσε δεόντως με μερικές γυμνές φωτογραφήσεις.

Michelle Beadle, ΗΠΑ

Η 38χρονη παρουσιάστρια του SportsNation στο EPSN2 τα κάνει όλα και συμφέρει. Ξεκίνησε ως βύσμα (λόγω του πλούσιου πατέρα της) στους San Antonio Spurs αλλά κατάφερε με την αξία της να κάνει καριέρα διαδοχικά στο ESPN, στο NBC και μετά πίσω στο ESPN.

Michelle Beisner, ΗΠΑ

Άλλη μια πρώην μαζορέτα (συγκεκριμένα των Denver Broncos) που είχε το μυαλό και τα κότσια να γίνει σοβαρή αθλητική δημοσιογράφος με ειδίκευση το Αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή είναι παρουσιάστρια και ένα από τα δυνατά χαρτιά του NFL Network.

Lara Alvarez, Ισπανία

Γνωστή στην ιβηρική χερσόνησο για τα προσόντα της, την σχέση της με τον Sergio Ramos και -όχι και τόσο- για την αθλητική της παιδεία. Ασχολείται κυρίως με το ποδόσφαιρο, αν και έχει κάνει ένα πέρασμα και από τα του MotoGP.

Charlotte Jackson, Αγγλία

Φανατική της Liverpool, πρώην τραγουδίστρια, πρώην πρωταθλήτρια του lacrosse και νυν παρουσιάστρια του Sky Sports News. Eξαιρετική, όπως μπορείτε να δείτε, περίπτωση.

Jimena Sanchez, Μεξικό

Μια μικροσκοπική επιδειξιομανής Λατίνα που εργάζεται για το Fox Sports Mexico. Το δίκτυο είναι πλημμυρισμένο από φωτογραφίες

Jenn Brown

H πιο σέξι ρεπόρτερ του ESPN, κατά πολλούς η μόνη απάντηση στην Erin Andrews, που, ωστόσο, σηκώθηκε και έφυγε πολύ νωρίς (αφού κέρδισε πρώτα δυο Emmy). Πλέον είναι παρουσιάστρια για το NFL network, το NBC (παρουσιάζει το American Ninja Warrior) και το UFC.

Θωμάς Σγουρός
oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: