Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

30 hot βραζιλιάνες σε βάζουν σε κλίμα Μουντιάλ

Ψάξαμε και βρήκαμε τις 30 πιο hot Βραζιλιάνες αυτή τη στιγμή. 
Σημειώσαμε ό,τι πρέπει να ξέρεις για κάθε μία. Και τα βάλαμε σε ένα χορταστικό φωτοστόρι. 
Ένα ευχαριστώ μας αρκεί...

χαρακτηριστικές μπούκλες που πρωτοείδαμε το 2008 στο The Incredibble Hulk και η οποία υπήρξε επίσης το πρόσωπο της L'Oreal Paris. Δυστυχώς η 'καριέρα' της στο Χόλιγουντ ολοκληρώθηκε άδοξα, οπότε και επέστρεψε στη Βραζιλία όπου διαπρέπει μέχρι σήμερα ως πρωταγωνίστρια σε μια σειρά από επιτυχημένες telenovelas.


Το ΟΝΕΜΑΝ συμπληρώνει το δικό του άλμπουμ για το μουντιάλ της Βραζιλίας. Ψάξαμε και βρήκαμε τις 30 πιο hot βραζιλιάνες αυτή τη στιγμή. Σημειώσαμε ό,τι πρέπει να ξέρεις για κάθε μία. Και τα βάλαμε σε ένα χορταστικό φωτοστόρι. Ένα ευχαριστώ μας αρκεί.
επόμενο ▼

Gisele Bundchen, μοντέλο

Μοντέλα είναι όλες οι υπόλοιπες. Η Gisele είναι κανονική βιομηχανία με έσοδα της τάξεως των 42 εκ. δολαρίων το χρόνο. Ένα ποσό που και απέχει εξωφρενικά από τα έσοδα της 2ης (βλέπε Μiranda Kerr με 7,2 εκ. δολάρια) και της έχει επιτρέψει να κατακτήσει για 7η συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση της σχετικής λίστας του Forbes. Και αυτό γιατί, πέρα από ένα αψεγάδιαστο κορμί, η σύζυγος του Tom Brady διαθέτει και ένα κοφτερό επιχειρηματικό μυαλό έχοντας, πέρα από συμφωνίες με τοπ οίκους, δική της σειρά εσωρούχων και μερίδιο σε ένα άκρως επιτυχημένο brand με σαγιονάρες. 
επόμενο ▼

Ana Beatriz Barros, μοντέλο

Το παιδικό όνειρό της να γίνει κτηνίατρος είναι το μοναδικό που μάλλον δεν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει. Κατά τα άλλα η Ιταλικής καταγωγής 31χρονη Βραζιλιάνα (με ύψος 1,83 παρακαλώ), κολλητή της Ambrosio και της Gisele και αξέχαστη στο αντρικό κοινό από την φωτογράφιση της από τον Terry Richardson για το ημερολόγιο της Pirelli το 2010, τα έχει καταφέρει μια χαρά να εδραιωθεί στην κορυφή. Ή, για την ακρίβεια, λίγο πριν την κορυφή.
επόμενο ▼

Make love not war


επόμενο ▼

Adriana Lima, μοντέλο

Η πιο αιθέρια από τους Αγγέλους της Victoria's Secret, βετεράνος στο άθλημα αφού έχει σταθερή παρουσία από το 2000, θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της γενιάς της. Στα 32 της η πιστή Καθολική (πηγαίνει κάθε Κυριακή εκκλησία) και πάλαι ποτέ διάσημη παρθένα (είχε δηλώσει ότι δεν κάνει τίποτα πριν τον γάμο) έχει δυο παιδιά από τον Marko Jaric, με τον οποίον μόλις χώρισε. Παραμένει ψηλά στην εκτίμησή μας ακόμη και αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα που την θέλει να κάνει φάση με τον Justin Bieber πρόσφατα στις Κάννες.
επόμενο ▼

Alessandra Ambrosio, μοντέλο

O πιο διάσημος, ίσως, από τους Αγγέλους της Victoria's Secret (αν και 33 χρονών πλέον) και με διαφορά η πιο σέξι Βραζιλιάνα supermodel όλων των εποχών. Εννοείται πως έχει περπατήσει σε όλες τις πασαρέλες, έχει φωτογραφηθεί από όλους τους διάσημους φωτογράφους και έχει υπάρξει εξώφυλλο σε κάθε περιοδικό του πλανήτη. Πλέον αποφάσισε, ακολουθώντας έστω και καθυστερημένα τα χνάρια της Gisele- να ενισχύσει το κομπόδεμά της λανσάροντας την δική της σειρά ρούχων ονόματι  Ále by Alessandra.
επόμενο ▼

Isabeli Fontana, μοντέλο

Το εκρηκτικό μοντέλο της Victoria’s Secret κολάζει με τις σέξι πόζες της και εμείς αναρωτιόμαστε πως γίνεται να είναι μόνο 24 χρονών, να έχει δύο παιδιά και να έχει κάνει ήδη δύο αποτυχημένους γάμους; Όταν η σύζυγος σου έστω μοιάζει με την Ιζαμπέλι απλά κάνεις ότι σου ζητήσει. Την ανακάλυψαν στα 13 της, μετακόμισε στο Μιλάνο στα 15 της και στα 19 της ήταν ήδη παντρεμένη και έγκυος με το πρώτο από τα δυο παιδιά της. Στα 30 της πλέον η Isabeli, χορτασμένη από εξώφυλλα, πασαρέλες, τη ζωή στη Νέα Υόρκη (όπου έμενε για μια γεμάτη δεκαετία) και τους γάμους (έχει ήδη κάνει και διαλύσει δυο) έχει επαναπατριστεί πλήρως και μόνιμα. Ζει στο Σάο Πάολο, πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα στο χωριό που μεγάλωσε (μισή ώρα έξω από την πόλη) και μεγαλώνει ήρεμη τα δυο παιδιά της μαζί με τον Βραζιλιάνο ποπ σταρ συντροφό της. 
επόμενο ▼

Emanuela de Paula, μοντέλο

Η εκθαμβωτική 25χρονη αποτελεί τον ορισμό της λαχταριστής μουλάτας (έχει λευκή μητέρα και Αφρικανικής καταγωγής πατέρα) και είναι η μοναδική από τις 'καινούργιες' που μπορεί να απειλήσει την παντοκρατορία των Lima, Ambrosio και Gisele. Οι έπαινοι που δεν σταματούν να κάνουν για εκείνη γυναίκες όπως η Naomi Campbell και η Anna Wintour της Vogue την έχουν βοηθήσει ώστε να δει τα έσοδά της να ανέρχονται σε γύρω στα 3 εκ. δολάρια το χρόνο.
επόμενο ▼

Morena Baccarin, ηθοποιός

Την γνωρίσαμε ως παλλακίδα στο Firefly. Την εκτιμήσαμε ως εξωγήινη βασίλισσα στο V. Την αγαπήσαμε στο Homeland. Και έπεται και συνέχεια. Μια χαρά εξέλιξη για την κόρη μιας Βραζιλιάνας ηθοποιού και ενός γνωστού δημοσιογράφου που μετακόμισε στα 7 της στη Νέα Υόρκη και δουλεύει non stop στην τηλεόραση από τα 22 της. Μια όμορφη και στιλάτη γυναίκα που δεν χρησιμοποιεί το sex appeal της ως όπλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το διαθέτει.
επόμενο ▼

Camilla Belle, ηθοποιός

H 27χρονη κόρη μιας Βραζιλιάνας σχεδιάστριας μόδας, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Los Angeles, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο 9 μηνών για μια διαφήμιση και το κινηματογραφικό στα 5 της σε ένα θρίλερ. Επίσης θεωρείται σταθερά μια από τις ωραιότερες γυναίκες στο Χόλιγουντ. Κρίμα που δεν έχει καταφέρει να το εξαργυρώσει αυτό με μια σοβαρή καριέρα καθώς ο ρόλος από τον οποίο όλοι την θυμούνται είναι της ωραίας βάρβαρης από το 10,000 BC. Και αυτό παρότι έχει παίξει και σε πιο σοβαρές ταινίες όπως το The Ballad of Jack and Rose.
επόμενο ▼

Izabel Goulart, μοντέλο

Μπορεί στα χαρτιά να είναι Άγγελος (της Victoria's Secret) αλλά στην πραγματικότητα η 179 εκατοστών, Ιταλικής καταγωγής παρακαλώ, 29χρονη είναι κανονικός διάβολος. Κάτι που αποδεικνύουν τα fitness βίντεο που επιμένει να ανεβάζει. Ή ο τρόπος που φλερτάρει με τον Conan O'Brien κάθε φορά που εμφανίζεται στο show του, κάνοντάς τον να κοκκινίζει παντού και όχι μόνο στα μαλλιά. Δικαίως θεωρείται όχι μόνο μια από τις τοπ Βραζιλιάνες supermodel αλλά επίσης μια από τις πιο σέξι.
επόμενο ▼

Jordana Brewster, ηθοποιός

Ιδανικός συνδυασμός μυαλού (είναι απόφοιτος του Yale), κορμιού και στιλ σε μια 34χρονη Βραζιλιάνα που κληρονόμησε τα καλά γονίδια της μητέρας της, η οποία υπήρξε εξώφυλλο στο Sports Illustrated πίσω στο 1978. Παρότι έμεινε στη χώρα της μόνο για 4 χρόνια (από 6-10 ετών) κουβαλάει την κουλτούρα της, την οποία και 'εκπέμπει' σε ταινίες όπως το The Faculty και φυσικά το franchise Fast & Furious του οποίου είναι οργανικό μέρος.
επόμενο ▼

Ana Hickmann, μοντέλο

H πάλαι ποτέ κάτοχος του ρεκόρ Guinness για τα πιο μακριά πόδια, με μήκος 118 εκατοστά, είναι πλέον 33 ετών και πιο πολυάσχολη από ποτέ. Συγκεκριμένα, πέρα από επιλεκτικές δουλειές στο μόντελινγκ, σχεδιάζει και διανέμει την δική της σειρά ρούχων και καλλυντικών, είναι ιδιοκτήτρια ενός στούντιο φωτογράφησης και ενός πρακτορείου DJ και συμπαρουσιάστρια μιας πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής. Το πιο εξωφρενικό; Παρά το θεσπέσιο κορμί της ποτέ δεν κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των Βραζιλιάνων supermodels.
επόμενο ▼

Supporting peace one day


επόμενο ▼

Fernanda Lima, παρουσιάστρια

Η εντυπωσιακή 36χρονη παρουσιάστρια που έκανε τους πάντες να παραμιλούν κατά την κλήρωση των ομάδων του Μουντιάλ της Βραζιλίας τον Δεκέμβριο του 2013, με αποτέλεσμα να χριστεί ως 'επίσημη μούσα' των αγώνων από τα ξένα μίντια. Ξεκίνησε την καριέρα της στα 14 της από το μόντελινγκ, το οποίο και παράτησε για να σπουδάσει δημοσιογραφία. Πλέον παρουσιάζει ταυτόχρονα εκπομπές, πρωταγωνιστεί σε telenovelas, ενώ δεν περνάει μήνας χωρίς να είναι εξώφυλλο σε κάποιο περιοδικό της τεράστιας χώρας της.Fernanda Lima, παρουσιάστρια
επόμενο ▼

Ildi Silva, ηθοποιός

Τα πιο χαρακτηριστικά πράσινα μάτια της βραζιλιάνικης τηλεόρασης ανήκουν σε αυτή την 31χρονη με την υπέροχη μίξη Αφρικάνικων, Ινδικών και Ολλανδικών γονιδίων, που αρνείται πεισματικά να ενδώσει στις προτάσεις του Playboy και των υπόλοιπων αντρικών περιοδικών. Έγινε γνωστή παίζοντας μια γραμματέα σε μια επιτυχημένη σαπουνόπερα, ένα είδος στο οποίο φαίνεται ότι θα έχει δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματά της.
επόμενο ▼

Daniela Freitas, μοντέλο

Ραγδαία ανερχόμενο μοντέλο νέας γενιάς με trademark τα τεράστια μάτια και χαρακτηριστικά που μόνο κλασική Βραζιλιανά δεν θυμίζουν. Παρόλο που η 26 χρόνη είναι γέννημα θρέμμα Sao Paulo. Έγινε γνωστή στα 19 της όταν και έκλεισε το πρώτο της εξώφυλλο στο Elle. Από τότε ως και σήμερα ζει τη κλασική ζωή του supermodel, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο και μαζεύοντας εμπειρίες και μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό.
επόμενο ▼

Juliana Paes, ηθοποιός

Στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας ήδη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ως μοντέλο. Ιδιαίτερα δε μετά την ανακήρυξη της ως μια από τους ωραιότερους 100 ανθρώπους στον κόσμο από το People το 2006. Στα 35 της πλέον το κορίτσι που μεγάλωσε στις φτωχογειτονιές του Rio de Janeiro μπορεί να καυχιέται ότι έχει χτίσει μια αξιοζήλευτη καριέρα με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σαπουνόπερες και μιούζικαλ και ως -περιζήτητο- κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικών καμπανιών για εταιρίες ρούχων και κοσμημάτων.
επόμενο ▼

Maya Gabeira, αθλήτρια

H 25χρονη πρωταθλήτρια του surf από το Rio de Janeiro δεν έχει βρει ακόμη ένα κύμα τόσο υψηλό που δεν μπορεί να 'σκαρφαλώσει'. Συγκεκριμένα διατηρεί το σχετικό ρεκόρ παγκοσμίως έχοντας έρθει αντιμέτωπη με ένα ύψους 14 μέτρων στην Νότια Αφρική. Πλέον έχει ως έδρα το San Diego και συνεχίζει να μαζεύει διακρίσεις (π.χ. best female action sports athlete από το ESPN) και αντρικά βλέμματα.
επόμενο ▼

Daniella Cicarelli, παρουσιάστρια

Γνωστή από την βραχύβια (βλέπει τρίμηνη) σχέση της με τον Ronaldo πίσω στο 2005 και ένα βίντεο που την δείχνει να κάνει σεξ στην παραλία με ένα άλλο σύντροφό της το 2006. Δυο περιστατικά που η Vj του MTV Brasil, μια από τις πιο καυτές παγκοσμίως, κατάφερε να μετατρέψει σε μια 'αξιοπρεπή' καριέρα ως παρουσιάστρια.
επόμενο ▼

Lais Ribeiro, μοντέλο

Στα 23 της το 180 εκατοστών σοκολατένιο κορίτσι από την Τeresina έχει προλάβει ήδη να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και οίκους μόδας εκεί έξω (βλέπε Gucci, Dolce&Gabbana, Vercase, John Galliano, Hermes). Αν και, για το αντρικό κοινό, μόνο μια από τις συνεργασίες της μετράει, δηλαδή αυτή με την Victoria's Secret. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει ανακηρυχθεί Άγγελός τους. Μια κατάφωρη αδικία που πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο να επανορθωθεί.
επόμενο ▼

Raica Oliveira, μοντέλο

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι την γνωρίζουν από την σχέση της (πίσω στο 2006) με τον Ronaldo είναι μεγάλη αδικία για ένα άκρως περιζήτητο μοντέλο -την οποία ανακάλυψε ο μάνατζερ της Gisele Bundchen- που μιλάει 5 γλώσσες (Πορτογαλέζικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ιταλικά), ασχολείται με την φιλανθρωπία και εδώ και μια δεκαετία χρεώνει πάνω από 20.000 δολάρια για κάθε εμφάνισή της στην πασαρέλα. Στα 30 της πλέον μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη και έχει καταφέρει να συνεργάζεται μόνο με εκείνους ακριβώς τους -top στο είδος τους- ανθρώπους που επιθυμεί.
επόμενο ▼

Camila Alves, οικιακά

Η εντυπωσιακή 31χρονη σύζυγος του -Οσκαρούχου πλέον- Matthew McConaughey και μητέρα των τριών παιδιών του που έφτασε στα 15 της στο Λος Άντζελες για να επισκεφθεί την θεία της και δεν έφυγε ποτέ. Αντιθέτως άρχισε να δουλεύει για 4 χρόνια ως καθαρίστρια μέχρι που ξεκίνησε να ασχολείται στα σοβαρά με το μόντελινγκ. Επίσης, μετά την σχέση της με τον Τεξανό σταρ, βρέθηκε για ένα φεγγάρι και παρουσιάστρια. Αν και το πραγματικό της πάθος είναι οι τσάντες που σχεδιάζει μαζί με την μητέρα της.
επόμενο ▼

Fernanda Motta, παρουσιάστρια

Η Βραζιλιάνικη εκδοχή της Tyra Banks καθώς παρουσιάζει το Brazil's Next Top Model. Επίσης η 32χρονη, την οποία ανακάλυψαν να κάνει μπάνιο στα 16 της σε μια παραλία έξω από το Rio de Janeiro, έχει φροντίσει να μας εντυπωσιάσει και με τις διαδοχικές φωτογραφήσεις της για το Sports Illustrated. Αξεπέραστα τα μάτια της και τυχεροί όσοι αυτή τη στιγμή την βλέπουν να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης όπου και μένει μόνιμα.
επόμενο ▼

Lisalla Montenegro, μοντέλο

Η πανέμορφη 26χρονη σύζυγος του -προφανώς τυχερού- pitcher της ομάδας baseball Anaheim Angels, C.J. Wilson, που φωτογραφήθηκε πρόσφατα στο Αμερικάνικο Esquire καθώς 'βοηθούσε' στο να χτιστεί η νέα τους έπαυλη στο Beverly Hills. Ένα ανερχόμενο μοντέλο με ύψος 1,75 που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Gois και έγινε γνωστή όταν, το 2010, υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με την Maybelline New York.
επόμενο ▼

Taís Araújo, ηθοποιός

Η 35χρονη πλέον σταρ που έγραψε ιστορία όταν, μόλις στα 18 της, έγινε η πρώτη Αφρικανικής καταγωγής Βραζιλιάνα που βρέθηκε πρωταγωνίστρια σε Βραζιλιάνικη τηλεοπτική σαπουνόπερα (το Xica da Silva). Η εκδίκησή της, υπό μια έννοια, σε όλους όσους της φέρονταν ρατσιστικά εξαιτίας του χρώματος του δέρματος της στα elite σχολεία στα οποία φοίτησε. Πλέον αποτελεί, όπως είναι φανερό και από τις φωτό, κάτι σαν την Βραζιλιάνικη εκδοχή της Halle Berry.
επόμενο ▼

Daniella Sarahyba, μοντέλο

H πιο 'άσχημη' από την προτελευταία γενιά supermodels εκ Βραζιλίας, με ύψος 1,78, που έκανε το πρώτο της εξώφυλλο όταν ήταν μόλις 3 ημερών (σ.σ. ήταν και η μητέρα της μοντέλο) και βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε πέντε συνεχόμενα τεύχη του Sports Illustrated Swimsuit Issue (2005-2010). Στα περισσότερα, μάλιστα, από τα οποία, 'επέτρεψε' να χρησιμοποιήσουν το κορμί της ως καμβά για αξέχαστο -για το αντρικό κοινό πάντα- body painting.
επόμενο ▼

Caroline Celico, οικιακά

Η κομψή σύζυγος και μητέρα των δυο παιδιών του Kaka θεωρείται δικαίως η πιο σέξι Βραζιλιάνα WAG. Επίσης η μοναδική που αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι την δημοσιότητα και τις φωτογραφήσεις. Κατά καιρούς έχει υπάρξει πάστορας σε εκκλησία, τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας. Επίσης έχει υπάρξει, στην πιο διάσημη δήλωσή της, παρθένα πριν το γάμο της.
επόμενο ▼

Bruna Schmitz, αθλήτρια

Σταθερά μέσα στις top 15 επαγγελματίες surfer παγκοσμίως, ήδη από τα 14 της όταν πρωτοασχολήθηκε με το άθλημα γινόμενη η μικρότερη σε ηλικία πρωταθλήτρια Βραζιλίας. Στα 22 της μπορεί να καυχιέται ότι είναι ανάμεσα και στις πιο όμορφες γυναίκες του tour. Κάτι που αποδεικνύει και η σχετική φωτογράφηση που έκανε για το swimsuit issue του Sports Illustrated το 2011.
επόμενο ▼

Beatriz and Branca Feres, αθλήτριες

Οι δίδυμες πρωταθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης, μόνιμες πρωταθλήτριες Βραζιλίας από τότε που ήταν επτά χρονών, που όλοι περίμεναν εναγωνίως να δουν να διαγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Κάτι που τελικά δεν έγινε. Οι 26χρονες, πάντως, τις έχουν τις διακρίσεις τους. Κυρίως στο μυαλό των αντρών που τις έχουν χαρεί σε δεκάδες φωτογραφήσεις και στις πρώτες θέσεις κάθε λίστας με τις πιο σέξι αθλήτριες του πλανήτη. 
επόμενο ▼

New AXE Peace


επόμενο ▼

Caroline de Souza Correa, ηθοποιός

Ακατανόητο το γιατί η συγκεκριμένη 35χρονη, που σίγουρα δεν θυμάστε από το The Fast and the Furious: Tokyo Drift, δεν έχει γίνει μεγαλύτερο όνομα από ότι είναι ήδη. Ξεκίνησε, όπως είναι προφανές, την καριέρα της ως μοντέλο ζώντας διαδοχικά στο Λονδίνο και το Σίδνεϊ μέχρι που μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να βρει την τύχη της (έκανε cameo μέχρι και στο Star Wars Episode III: Revenge of the Sith). 'Εξαφανισμένη' τα τελευταία χρόνια καθώς έχει αφοσιωθεί στην προστασία των ζώων και τον φωτογράφο σύζυγό της.
επόμενο ▼

Débora Nascimento, ηθοποιός

H 28χρονη με τις χαρακτηριστικές μπούκλες που πρωτοείδαμε το 2008 στο The Incredibble Hulk και η οποία υπήρξε επίσης το πρόσωπο της L'Oreal Paris. Δυστυχώς η 'καριέρα' της στο Χόλιγουντ ολοκληρώθηκε άδοξα, οπότε και επέστρεψε στη Βραζιλία όπου διαπρέπει μέχρι σήμερα ως πρωταγωνίστρια σε μια σειρά από επιτυχημένες telenovelas.

Δεν υπάρχουν σχόλια: