Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Σε σήριαλ μετατράπηκε ο αρραβώνας του Ανδρίκου Παπανδρέου

image

Το σίριαλ των αρραβώνων του γιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Πωλίνας συνεχίζεται. 

Ο πρώην πρωθυπουργός λόγω της μεγάλης έκτασης με το θέμα των αρραβώνων, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αλλάξει τα πάντα.
Το prismanews.gr μίλησε χθες με ανθρώπους από το συγγενικό περιβάλλον της νύφης Πωλίνας Πατραμάνη οι οποίοι δήλωσαν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, οι συμπέθεροι αλλά και ο Ανδρίκος με την Πωλίνα βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία...

Ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε εντολή σε όλους τους καλεσμένους, που ζήτησε να μην υπερβαίνουν σε καμία περίπτωση τους 12, να αφήσουν τα οχήματα τους στην Εθνική Οδό και να μεταφερθούν με συνοδεία από κει στο προγραμματισμένο σημείο του αρραβώνα. Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν τόσο προσεκτικός με τη διαδικασία που είχε ζητήσει η ενημέρωση των καλεσμένων να μην αλλάξει και να γνωρίζουν πως θα πάνε στο «Σοκάκι». Την ίδια στιγμή ωστόσο ο παπάς της εκκλησίας είχε ενημερωθεί ότι ο αρραβώνας ακυρώνεται.
Με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Παπανδρέου προσπάθησε να ξεγελάσει τους δημοσιογράφους και τους paparazzi που είχαν σπεύσει σε κάθε γωνιά της Χερσονήσου.
Το αρχικό σχέδιο του ΓΑΠ και των συγγενών ήταν να πείσουν τα ΜΜΕ ότι τελικά ο αρραβώνας δεν θα γίνει στην ταβέρνα «Σοκάκι έτσι ώστε να απομακρυνθούν και την ίδια στιγμή να μην ενημερώσουν τους συγγενείς για την αλλαγή των σχεδίων, ώστε να υπάρχει πλήρης αποπροσανατολισμός. Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπανδρέου κι ενώ οι συγγενείς της νύφης βρίσκονταν καθ' οδόν για το Σοκάκι, όπως νόμιζαν, έδωσε εντολές να μεταφερθούν αλλού και να απενεργοποιήσουν όλοι τα κινητά τους τηλέφωνα ώστε να μην διαρρεύσει καμία φωτογραφία ή να μην υπάρξει επικοινωνία με δημοσιογράφους. Ακόμα και οι συγγενείς και φίλοι της νύφης έμειναν άναυδοι από τη συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τα παιδιά του, μετέτρεψε έναν απλό αρραβώνα σε σίριαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: