Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ειδικά προνόμια στην ΕΡΤ για την συνεργάτιδα της Έλλης Στάη, Νικόλ Λειβαδάρη - Ετοιμάζονται καταγγελίες

Καταγγελίες κατά παντός υπευθύνου ετοιμάζουν στην ΕΡΤ λόγω της παράνομης και αδικαιολόγητης παρουσίας της Νικόλ Λειβαδάρη, στενής συνεργάτιδας της Έλλης Στάη στο κοντρόλ της εκπομπής της γνωστής παρουσιάστριας στη δημοσία τηλεόραση.Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ εξοργίστηκαν και ετοιμάζονται να πράξουν τα νόμιμα, διότι η κ. Λειβαδάρη, εργάζεται στην ΕΡΤ χωρίς να έχει υπογράψει σύμβαση...
Τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα; Η κ. Λειβαδάρη είναι το δεξί χέρι της Έλλης Στάη εδώ και πολλά χρόνια στην ΕΡΤ εργαζόταν με σύμβαση ΠΕΘ, θέση την οποία έχασε καθώς η συγκεκριμένη σύμβαση έληξε και λόγω της μείωσης του αριθμού των ειδικών συνεργατών που ανανεώθηκε δεν υπέγραψε.

Έτσι λοιπόν για την κα Λειβαδάρη τελείωσε το προνομιακό καθεστώς και αναμένει να επιστρέψει, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο μαζί με τους υπόλοιπους συμβασιούχους, οι οποίοι περιμένουν τις αποφάσεις των αρμόδιων κυβερνητικών οργάνων.

Έτσι λοιπόν στο Ραδιομέγαρο ξαφνιάστηκαν όλοι όταν είδαν την κ. Λειβαδάρη να μπαίνει στο κοντρόλ και να αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής της Έλλης Στάη και να δίνει εντολές σε σκηνοθέτες και τεχνικούς.

Να σημειωθεί ότι για την είσοδο στην ΕΡΤ υπάρχουν κάρτες εισόδου, οι οποίες έχουν ακυρωθεί για όσους έχει λήξει η σύμβασή τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την κ. Λειβαδάρη.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ ψάχνουν, για να εδραιώσουν την καταγγελία τους, το ποιος έδωσε άδεια στην είσοδο της ΕΡΤ για την συνεργάτιδα της Έλλης Στάη και κυρίως με ποιος έδωσε εντολή να κάθισε στο κοντρόλ της εκπομπής.

Πολλοί λένε ότι την αρχή για να λυθούν οι απορίες θα την κάνουν ρωτώντας τον Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ Αιμίλιο Λιάτσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: