Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Το καθημερινό πρόσωπο του ΤΕΡΑΤΟΣ



Πατήστε αυτό το link. 
Οκτώ λεπτά "Χρυσής Αυγής"! Εικόνες ατόφιες, που αποτυπώθηκαν από κάμερα Έλληνα, και μεταδόθηκαν από το Channel 4 της αγγλικής τηλεόρασης.
Προσέξετε την ειρωνία, το χυδαίο καλαμπούρι ένος τύπου με γυαλιά ηλίου - κλασσικός γκόμενος και ψευτοπατριώτης...
Τραμπούκος, αγράμματος, άξεστος. Και τώρα, εξουσιαστικός!
Ακούστε πως μιλάνε και πως ταπεινώνουν τους ανθρωπους που δεν φέρουν την ελληνική ιθαγένεια. 
Τους ξένους. Που τους φοβούνται περισσότερο απ' όσο τους απεχθάνονται. Γιατί αναπνέουν, λένε, τον δικό μας αέρα. Πίνουν το δικό μας νερό. Τρωνε το δικό μας ψωμί.

Τον αέρα, που εμείς έχουμε μολύνει.
Το νερό, που δεν μπορεί να ξεπλύνει καμμία βρωμιά μας πλέον.
Το ψωμί, που βάζουμε άλλους να δουλέψουν για να το βγάλουμε.



Προσέξτε τα "Κρυφά Σχολειά" της φασιστικής αυτής οργάνωσης.
Παρακολουθήστε, εάν μπορείτε, την ... ανάλυση ενός αγράμματου, για τον χαιρετισμό της "Χ.Α", σε αντιπαραβολή με τον ναζιστικό και τον δωρικό.

Ακούστε τις 2 γυναικες στη Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, τι βλακείες λένε για τους Ελληνες που ήταν, και είναι ακόμα, μετανάστες σε άλλες χώρες. Παρατηρήστε την όψη και το βλέμμα τους. Δείτε, σε ... υψηλή ανάλυση, το "πρόσωπο του τέρατος" όπως έλεγε ο Χατζιδάκις. Δείτε ποιοί ψηφίσουν αυτό το τέρας.

Δεν θα μιλήσω για τις άλλες κοινωνικές τάξεις. Θα μιλήσω για μας, τους δημοσιογραφους. Που κατεβαίνουμε σε απεργίες διεκδικώντας πολλά και διάφορα, ενω για αυτό το φαινόμενο (που είναι στίγμα και ντροπή για τη χώρα μας), αντί να φωνάζουμε κάθε μέρα, αδιάκοπα, και να αποκαλύπτουμε το πόσο επικίνδυνο είναι για την, έτσι κι αλλιώς καταπληγωμένη Δημοκρατία μας, αυτό το "ακραίο πολιτικό φαινόμενο". 

Απροκάλυπτα λέω: Δεν μπορείς, κύριε, να απεργείς ζητώντας ανανέωση των όποιων συμβάσεών σου, όταν γύρω σου, δίπλα σου, μεγαλώνει αυτό το τέρας. Η δουλειά σου είναι στον δρόμο - και το λέω και για τον εαυτό μου, άν και δεν ειναι λίγα τα ρεπορτάζ που ε΄χω κάνει από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, και δεν κρύβω (διότι δεν είμαι και κανένας παλλικαράς) ότι όποτε πάω εκεί, ναί φοβάμαι.

Και δεν υπάρχει εδω "έτερον-εκάτερον". Διότι και εάν ακόμα ευωδοθούν οι αγωνες μας (που πολύ το αμφιβάλω, διότι είμαστε εκτόςε τόπου και χρόνου), και δεν φύγει ούτε ένας από το Δημόσιο, και δεν ανανεωθεί καμμία σύμβαση, κλπ, κλπ, όλα αυτά θα είναι άνευ σημασίας εάν η Χρυσή Αυγή πάρει αύριο-μεθαύριο ένα ποσοστό που, στην ουσία, θα την βάζει όχι μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά και μέσα στα σπίτια μας.

Η εικόνα τών μικρών παιδιών που στρατεύονται από τους φασίστες της "Χ.Α", δεν μπορεί να μας ταρακουνά λιγότερο απ' ότι φαίνεται πως μας ταρακουνά η αντιμνημονιακή μας αγωνιστικότης!

Δεν μπορεί...

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις για το ντοκιμαντέρ του Βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel4, στο οποίο απεικονίζεται υποψήφιος της Χρυσής Αυγής να δηλώνει ότι είναι "έτοιμοι να ανοίξουν τους φούρνους για τους αλλοδαπούς", αλλά και να βρίζει και να απειλεί μετανάστες στο δρόμο.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Π. Φάκου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το ντοκιμαντέρ, όπου εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής να απειλεί αλλοδαπούς και να προαναγγέλλει με κρεματόρια και "άνοιγμα φούρνων".
Η εισαγγελέας με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε μετά την προβολή του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ στο βρετανικό κανάλι "Channel 4" , ανέθεσε στην Ασφάλεια να διερευνήσει την υπόθεση με σκοπό να διαπιστωθεί αν προκύπτει παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου (927/1979) και διάπραξη αδικημάτων φυλετικού μίσους σε βαθμό πλημμελήματος.
Η εντολή της προς την αστυνομία είναι να μεριμνήσει, ώστε να αποσταλεί ολόκληρο το αμοντάριστο υλικό, και όχι μόνον εκείνο που προβλήθηκε από το κανάλι στο πλαίσιο ενημερωτικής εκπομπής του, το οποίο θα απομαγνητοφωνηθεί πλήρως.
Στην παραγγελία της η κ. Φάκου τονίζει ότι αφού μελετηθεί το οπτικό υλικό, θα πρέπει να κληθούν με την ιδιότητα του υπόπτου ο υποψήφιος βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" αλλά και άλλα πρόσωπα που ενδέχεται να συμμετείχαν στις απειλητικές εκφράσεις, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για όσα αποτυπώνονται στο βίντεο σε βάρος αλλοδαπών.
Ο φάκελος που θα σχηματιστεί από την Ασφάλεια θα διαβαστεί στην Εισαγγελία, όπου αφού αποτιμηθούν όλα τα στοιχεία θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος όσων προκύπτει παράνομη συμπεριφορά τους.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ισχυρίστηκε ότι είναι φανερό ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής κάνουν πλάκα και προανήγγειλε προσφυγή του κόμματος στη δικαιοσύνη, καθώς η κινηματογράφηση έγινε χωρίς τη συγκατάθεση των μελών που απεικονίζονται.
Χρυσή Αυγή κατά Ελληνικής Αστυνομίας
Επίθεση στην Ελληνική Αστυνομία, εξαπολύει η Χρυσή Αυγή με αφορμή το βίντεο που εστάλη στην εισαγγελία.
"Το νεοσύστατο τμήμα «αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας» ξεπερνά κάθε όριο και παρανομεί, κάνοντας χρήση παρανόμως κτηθέντος τηλεοπτικού υλικού.
Η άνευ προηγουμένου μεθόδευση της παραπομπής του βίντεο με ειρωνική απάντηση στις ανυπόστατες κατηγορίες περί ρατσισμού που έλαβε χώρα σε καφενείο, στον Εισαγγελέα, μέσω της νεότευκτης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας, συνιστά συνέργεια σε κακούργημα.
Τα «λαγωνικά» του Δένδια μυρίστηκαν «έγκλημα», το οποίο ανέσυραν από την προβολή ενός βίντεο σε ξένο τηλεοπτικό δίκτυο, χωρίς να λάβουν υπόψιν τους το κακούργημα που τέλεσαν οι ίδιοι και οι ηθικοί τους αυτουργοί! Τη χρησιμοποίηση ενός παρανόμως κτηθέντος αποδεικτικού μέσου, δηλαδή την παράνομη χρήση μιας προφορικής συνομιλίας μεταξύ τρίτων χωρίς τη ρητή συναίνεση των κρυφά βιντεοσκοπούμενων συνομιλητών, προκειμένου να ενοχοποιήσουν με την «πολυπόθητη» κατηγορία της «ρατσιστικής συμπεριφοράς» υποψήφιο του κόμματός μας.
Η καταφανώς παιγνιώδης συμπεριφορά των συμμετεχόντων στο κωμικό βίντεο, που χρησιμοποιούν οι εξίσου κωμικοί εμπνευστές του για να πετύχουν τους άνομους στόχους τους, θα καταπέσει. Όχι μόνο γιατί θα θεωρηθούν καταγέλαστοι από το πανελλήνιο για τις μεθοδεύσεις που μετέρχονται στη λυσσαλέα επίθεσή τους εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και επειδή θα λογοδοτήσουν σύντομα στη Δικαιοσύνη με την κακουργηματική κατηγορία του άρθρου 370Α παρ. 2 και 3 του Ποινικού Κώδικα" αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος .
(Πηγή: ΑΠΕ)