Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η ΠΑΤΡΙΔΑ… τελικά είναι του Ψωμιάδη!

Σε κόμμα μετατρέπεται ο όμιλος πολιτικού προβληματισμού με το όνομα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, που σας είχαμε ξαναγράψει… 

Όχι όμως όπως περιμέναμε από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά από τον επιστήθιο φίλο του, Παναγιώτη Ψωμιάδη! 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της “Φαρέτρας“, ο “αιώνιος νομάρχης” έχει λάβει τις οριστικές αποφάσεις του και προτίθεται μέχρι το Πάσχα να έχει υποβάλει και τη σχετική αίτηση στον Άρειο Πάγο...
 
Παράλληλα, βρίσκεται σε επαφές και μυστικές ζυμώσεις με πολιτικά στελέχη και προσωπικότητες που κινούνται στον χώρο της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς, όπως είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αλλά και ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος. 
Εν τούτοις, έχουν αποφασίσει από κοινού και οι τρεις τους ότι, ο καθένας του θα διατηρήσει την πολιτική του αυτονομία, αλλά εν ευθετώ χρόνο θα συνεργαστούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου. 
Ήδη ο Νίκος Νικολόπουλος έχει συμμετάσχει σε τέσσερις προσυνεδριακές ενότητες των Αν.Ελ. 
Σχετικά τώρα με το κατά πόσο μπορεί να υπάρξει νομικό κώλυμα μετά την οριστική καταδίκη του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη για το θέμα της μείωσης προστίμου σε πρατηριούχο, που οδήγησε και στην έκπτωσή του από το αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, οι γνωρίζοντες νομικοί του σύμβουλοι λένε ότι, “το κώλυμα αφορά μόνο στις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι στη δημιουργία πολιτικού κόμματος και τις εθνικές εκλογές”. 
Εν πολλοίς, πάντως, αυτό που πάει να δημιουργηθεί στο χώρος της λαϊκής δεξιάς έχει πολλές ομοιότητες με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά την δομή του: Δημιουργούν αυτόνομες πολιτικές κινήσεις και εν συνεχεία όλες μαζί, συνενώνονται για να αποκτήσουν κοινοβουλευτική υπόσταση, σχηματίζοντας το Πατριωτικό Δημοκρατικό Τόξο. Και μετά, τι; 
Προσδοκούν ακόμη και σε μετεκλογικό κυβερνητικό συνασπισμό με τον “νέο ΣΥΡΙΖΑ” του Αλέξη Τσίπρα, δημιουργώντας Εθνικό Απελευθερωτικό-Αντιμνημονιακό Μέτωπο. 
Λέτε να τους βγει και η Κουμουνδούρου να βρει απροσδόκητο κυβερνητικό εταίρο-σύμμαχο; Δύσκολο εγχείρημα… 
Ίδωμεν!

“Η Φαρέτρα του Πάρι"…
Πηγή: www.paraskhnio.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: