Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τους πιο δημοφιλείς πολιτικούς κάθε κόμματος


Απίστευτες ανατροπές σε πρόσωπα σε όλο το πολιτικό φάσμα
Μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό χρηματιστήριο πολιτικών προσώπων επιφέρουν οι κάλπες του Ιουνίου , όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση «τάσεις» της «MRB», ενώ για πρώτη φορά μετριέται η δημοτικότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμματος πια της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η Λιάνα Κανέλλη με 39,9% παραμένει το δημοφιλέστερο πολιτικό πρόσωπο, ενώ στην πρώτη δεκαπεντάδα στο σύνολο των ψηφοφόρων ακολουθούν οι Δημήτρης Αβραμόπουλος με 22,5% ,Μανόλης Γλέζος με 20,6%, Άρης Σπηλιωτόπουλος με 18,2% ,Γιάννης Δραγασάκης και...
Πάνος Παναγιωτόπουλος με 18,1%, Όλγα Κεφαλογιάννη με 18%, Νικήτας Κακλαμάνης και Δημήτρης Παπαδημούλης με 17,6% ,Γιάννης Ιωαννίδης με 17,5% , Δημήτρης Στρατούλης με 17,3%, Νίκος Δένδιας με 17,2%, Τέρενς Κουίκ με 17%, Κυριάκος Μητσοτάκης με 16,4% και Φώφη Γεννηματά με 16,2%.
Αξίζει να σημειωθεί ο καταποντισμός κορυφαίων στελεχών της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, όπως πχ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αλλά και το γεγονός ότι μετά την Φώφη Γεννηματά «υψηλά» ποσοστά συγκεντρώνουν Μίμης Ανδρουλάκης 15,2%, Λοβέρδος Ανδρέας 11,7%, Σκανδαλίδης Κώστας 11,6% , Άννα Διαμαντοπούλου με 9,8% και ακολουθεί από τα συμμετέχοντα στο ΠΑΟΣΚ στελέχη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 9,6% και η Εύη Χριστοφιλοπούλου με 6,2%. Από τη ΔΗΜΑΡ δημοφιλέστερο στέλεχος ο Γρηγόρης Ψαριανός με 9%.
Μεταξύ των πολιτικών της ΝΔ προηγείται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ακολουθούν Άρης Σπηλιωτόπουλος, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη , Νικήτας Κακλαμάνης, Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Δένδιας και Κωστής Χατζηδάκης.
Μεταξύ των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ο Μανόλης Γλέζος με 20,6% και ακολουθούν Γιάννης Δραγασάκης , Δημήτρης Παπαδημούλης, Δημήτρης Στρατούλης, Σοφία Σακοράφα, Ρένα Δούρου και Παναγιώτης Λαφαζάνης, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιώργος Σταθάκης.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος εμφανίζει την καλύτερη εικόνα και μεταξύ των μελών της κυβέρνησης με 22,5% θετικές γνώμες ,αλλά και με τις υψηλότερες αρνητικές ψήφους ,61,1%
Ακολουθούν Πάνος Παναγιωτόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νίκος Δένδιας και Κωστής Χατζηδάκης ,ενώ όγδοος είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με 12,6%. 
Τον συναγωνίζεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, με 12,4%, ενώ τελευταίοι είναι ο Αντώνης Μανιτάκης με 5,3% και οι δύο υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Τσαφτσάρης με 2% και Ευάγγελος Λιβιεράτος με 1,7%!!!
Πηγή real.gr

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: