Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Το συγκρότημα Αλαφούζου κτυπά την κρίσιμη στιγμή με "παραμυθένια δημοσκόπηση"

Η παραμυθένια δημοσκόπηση του Αλαφούζου

Η Public Issue του Μαυρή, με όχημα το συγκρότημα Αλαφούζου, έρχονται να «χτυπήσουν» την κρίσιμη στιγμή. 
Βγάζουν δημοσκόπηση, δείχνοντας τον Τσίπρα, να σαρώνει. 
Κόντρα στο ρεύμα και στα όσα έχουν δείξει τις τελευταίες μέρες οι δημοσκοπήσεις, το Αλαφουζείκο, δείχνει να έχει αποφασίσει να βάλει πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του.  
Το καλό για τη Ν.Δ., είναι ότι σπάνια ο Μαυρής και οι αναλύσεις του, πέφτουν μέσα. Από το 2009, ο άνθρωπος γνωρίζει τον ένα μετά τον άλλο διασυρμό.
Παρά ταύτα, έχοντας την...
στήριξη, κυρίως του Γιάννη Αλαφούζου, συνεχίζει να πραγματοποιεί έρευνες, προκαλώντας πολύ γέλιο στον κόσμο της δεξιάς.
Πέραν της τακτικής και της μεθοδολογίας που ακολουθεί ο Μαυρής, ενδιαφέρον έχει και η τακτική της οικογένειας Αλαφούζου, που όπως φαίνεται, έχει αποφασίσει να δοκιμάζει τις τύχες της, στον ακτιβισμό της Αριστεράς. Πλέον, γίνεται αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού το μένος που έχουν οι Αλαφούζοι, εναντίον της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά. 
Παράλληλα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος, προσπαθεί να πείσει ακόμη και τον εαυτό του, ότι γοητεύεται από το μεγαλείο της ηγετικής παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν πώς λειτουργεί το αφεντικό του ΣΚΑΙ, αντιλαμβάνονται ότι η στήριξη που παρέχει στον ΣΥΡΙΖΑ, το Συγκρότημα του Νέου Φαλήρου, εκτός από εμπάθεια προς τη Ν.Δ. και την ηγεσία της, κρύβει και πολλές πονηριές!!!

ΑΞΙΖΕΙ: Αλήθεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν έλεγε ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες δεν ανήκουν στους καναλάρχες, είχε κατά νου  το πως εξασφάλισε (και αν ακολουθήθηκαν τα νόμιμα) την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Αλαφούζος;
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Εκείνο που συνδέει τον Γιάννη Αλαφούζο με τον Αλέξη Τσίπρα, εκτός από την στήριξη των πολιτικών ιδέων, είναι ο Παναθηναϊκός.
ΑΣΧΕΤΟ: Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, θα επιθυμούσε την επιστροφή στην δραχμή, την οποία εγγυάται η εκλογική επικράτηση του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Alapis, είχε ακουστεί πως έχει αγοράσει (μέσω τρίτου) το 10% του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: