Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Κατσέλη, η υπεύθυνη της εξαπάτησης του λαού στις εκλογές του 2009 με τον Τσίπρα!

Το… sequel του “λεφτά υπάρχουν”

Η συστράτευση της κας Κατσέλη με τον κ. Τσίπρα, αναμενόμενη εξέλιξη.
Όχι επειδή ο τελευταίος είχε προτείνει τον κ. Αρσένη για πρωθυπουργό (tragic), αλλά γιατί η πολιτική πορεία και των δύο στηρίχτηκε στο εμπόριο του ανθρώπινου πόνου και των αποτελεσμάτων της κρίσης, πολιτικής και οικονομικής σε μία κοινωνία βαθιά εξαθλιωμένη.
Ο κ. Τσίπρας, λίγο προτού φτιάξει εκ νέου (στο πόδι), το κυβερνητικό του πρόγραμμα, αυτό που θα σφραγίσει την πολιτική και οικονομική απομόνωση της χώρας, πλαισιώνεται από στελέχη που παραπλάνησαν το εκλογικό σώμα και στη συνέχεια βύθισαν τη χώρα, όπως η κα Κατσέλη και ευελπιστεί να...
δυναμώσει σε λαϊκισμό, πολιτικό τυχοδιωκτισμό και αστείρευτο κρατισμό.
Όταν ο Καραμανλής έλεγε πως πρέπει να παγώσουν οι αυξήσεις, η κα Κατσέλη, ως υπεύθυνη του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ και ενώ η χώρα ήταν ήδη σε ύφεση, κατέληξε στο ασύλληπτο, μοιραίο «λεφτά υπάρχουν».
Επάνω της κρεμάστηκε ο Παπανδρέου, το πράσινο κίνημα και στη συνέχεια όλη η Ελλάδα.
Η κα Κατσέλη είναι η βασική επικοινωνιακή υπεύθυνη της εξαπάτησης του Ελληνικού λαού στις εκλογές του 2009. Είναι η ίδια που στη συνέχεια δεν είχε χρόνο να διαβάσει το μνημόνιο, ως υπουργός υπ-ανάπτυξης της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Σήμερα, αυτή η οδυνηρή πολιτική persona έρχεται να αγκαλιάσει τον Mr. Lefta Υparxoyn No2,  και να εμπορευτεί για μία ακόμη φορά την τραγωδία των Ελλήνων, μία τραγωδία για την οποία φέρει τεράστια ευθύνη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίζει από αυτή τη μεταγραφή. Χάνει και μαζί του χάνει και η Ελλάδα. Γιατί αναπαράγεται πολιτικά χωρίς ντροπή, ό,τι ευθύνεται για την κατάντια της πατρίδας μας.
Η νέα κυβίστηση του κ. Τσίπρα, για την άλλοτε υπηρέτη του κεφαλαίου, των κερδοσκόπων και του μνημονίου κα Κατσέλη, όπως την αποκαλούσε στη Βουλή, όταν υπέγραφε το πρώτο μνημόνιο… εκείνο το αδιάβαστο… εκείνο το καταστροφικό για την Ελλάδα, είναι ενδεικτική της πολιτικής διολίσθησης στο βωμό της εξουσίας.
Από την κα Κατσέλη, θα ζητηθεί άραγε επιστολή μετάνοιας προς τους εταίρους;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: