Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Έχει… δίκιο η ΠΝΟ

Eκφράζουμε την αμέριστη συμπάθεια και στήριξη προς τους συνδικαλιστές της ΠΝΟ, οι οποίοι βάλλονται πανταχόθεν για την απόφασή τους να κλείσουν τα λιμάνια για 48 ώρες, «βουλιάζοντας» τον τουρισμό...

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία είναι εδώ για να μας προσγειώσει. Και να μας θυμίσει ότι όσα και όσοι οδήγησαν την Ελλάδα στον γκρεμό, φυσικά και παραμένουν… κοντά μας. 
Συμπεριφορές και νοοτροπίες άλλων εποχών, παραμένουν… επίκαιρες και σήμερα. 
Ο συνδικαλισμός που προέκυψε ως… νόμος από το δίκιο του εργάτη, και ως φυσική εξέλιξη της ενίσχυσής του από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τους πρόθυμους αριστερούς συμμάχους του, έστω και εποχικούς, αποτελεί διαχρονική παθογένεια για την Ελλάδα. Με μοιραία, αρνητικά αποτελέσματα.
Ουσιαστικά, οι ναυτεργάτες απαγόρευσαν σε όσους Έλληνες είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν, να περάσουν σε κάποιο νησί τις πασχαλινές διακοπές τους
Το έκαναν στο πλαίσιο… κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς θεωρούν προφανώς ότι είναι αδιανόητο, στη σημερινή εποχή προχωρημένης κρίσης, να υπάρχουν ακόμη ορισμένοι που μπορούν να κάνουν διακοπές.
Σκέφτηκαν δηλαδή τους… αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Σκέφτηκαν όμως και κάτι ακόμη: Αντί να πηγαίνει ο καθένας στο χωριό του, ή σε κάποιον νησιωτικό προορισμό, να παραμείνει στο σπίτι του. Και να έχει εκεί την ευκαιρία να αναλογιστεί τι πήγε στραβά όλα αυτά τα χρόνια.
Φυσικά, η ΠΝΟ δεν κατανοεί ότι σε αυτή τη διαδικασία αναμνήσεων, οι Έλληνες εκ των πραγμάτων θα κοντοσταθούν και μπροστά στις ευθύνες των συνδικαλιστών. 
Πιθανόν λοιπόν στη συνέχεια να ζητήσουν απόδοση των ευθυνών αυτών. Με… μια βόλτα από τα λιμάνια.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ?
Απάντηση στα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια και στα κομματόσκυλα από το skopelosnews για την απεργία της ΠΝΟ για 25 επιβάτες και 4 ΙΧ αυτοκίνητα !!!
http://skopelos-news.blogspot.com/2012/04/skopelosnews-25-4.html