Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Επίθεση στον Παπαδήμο από τον Νεοδημοκρατικό Τύπο

Αίσθηση προκαλούν οι συντονισμένες σημερινές αντιδράσεις του Τύπου αλλά και ηλεκτρονικών μέσω που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά, στην ενδεχόμενη, μέχρι πριν οριστικοποιηθεί, επιλογή Παπαδήμου για την πρωθυπουργία.
Είναι ενδεικτικό ότι η ναυαρχίδα της ΝΔ, ο Ελεύθερος Τύπος έχει πρωτοσέλιδο με τίτλο «Τελεσίγραφο για Παπαδήμο από ΜΜΕ και... μισό ΠΑΣΟΚ» και μιλά για «τρεις απαιτήσεις Παπαδήμου» ενώ επισημαίνει ότι έγινε «διαδήλωση» κατά Πετσάλνικου από Καρατζαφέρη, Ντόρα και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Στο κύριο άρθρο της ίδιας εφημερίδας με τίτλο...
«Σκηνικό εκτροπής» καλείται η ΝΔ στην περίπτωση που πρωθυπουργός είναι ο κ. Παπαδήμος με τους δικούς του όρους, να επανεξετάσει τη θέση για συμμετοχή της στην κυβέρνηση και να περιοριστεί μόνο στη ψήφιση της δανειακής σύμβασης ώστε να αποδεσμευτεί η 6η δόση και να πάμε σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.
Ακόμα πιο σκληρό τίτλο έχει η εφημερίδα «Δημοκρατία» που γράφει: «Μπουρλότο. Οι δανειστές και η διαπλοκή επαναφέρουν τον Παπαδήμο οποίος έχει το θράσος να βάζει όρους στον Σαμαρά».
Ανάλογη φρασεολογία χρησιμοποιούν και ηλεκτρονικά μέσα που στηρίζουν αναφανδόν τον κ.Σαμαρά ο οποίος όμως επανειλημμένως χθες βραδύ δήλωσε πώς η ΝΔ θα ψηφίσει ΟΠΟΙΟΝ επιλέξει το ΠΑΣΟΚ, γιατί στόχο έχει να γίνουν γρήγορα οι εκλογές.
Μένει να φανεί αν ο κ. Σαμαρας θα επιμείνει στις δηλώσεις του η αν οι σημερινές αναφορές στον φιλικό με τη ΝΔ Τύπο δεν είναι τυχαίες αλλά σημαίνουν και νέα αλλαγή γραμμής από τη Συγγρού.
http://www.iefimerida.gr/news

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντωνακη την πατησες!
Ο Γαπ ηταν ετσι κι αλλιως ξοφλημενος οποτε δεν μπορει να θεωρηθει νικη η παραιτηση του!
Η μεγαλη ηττα ειναι οτι μπηκες κι εσυ προεκλογικα στο καδρο του μνημονιου!
Πραγματικο Βατερλο!