Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ευτυχώς που έρχεται η τρόικα να μας σώσει από το Βενιζέλο!

Θερμής υποδοχής θα τύχουν οι εκπρόσωποι της τρόικας που φτάνουν στη χώρα μας καθώς οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στα σχέδια για την εργασιακή εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο, πραγματοποιούν καταλήψεις σε πολλά υπουργεία και φορείς.
Οι υπάλληλοι στο υπουργείο Οικονομικών έχουν στόχο να εμποδίσουν την τρόικα να έχει συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών Ευ.Βενιζέλο και όπως υποστηρίζουν θα παραμείνουν εκεί επί 48 ώρες.
Κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη επίσης...
στα υπουργεία Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Υγείας και Εργασίας, καθώς και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Πάντως, οι υπουργοί και οι βουλευτές της κυβέρνησης δηλώνουν … ικανοποιημένοι και εφησυχασμένοι για πρώτη ίσως φορά που περιμένουν να έρθει η τρόικα… και έχουν τους λόγους τους.
Μήπως … να το ξανασκεφτόμασταν κι εμείς και να πούμε καλά που έρχεται η τρόικα;
Συνάδελφος του κ. Βενιζέλου πάντως που πρότεινε να το ξανασκεφτούμε … δεν είχε κι απόλυτο άδικο. Εξήγησε μάλιστα, λέγοντας: «γιατί, αν δεν αποφάσιζαν να έρθουν ποιος ξέρει πόσα άλλα μέτρα θα ανακοίνωνε ο Βενιζέλος προκειμένου να τους πείσει; Κι άντε πάλι εμείς να ψηφίζαμε. Βρε ευτυχώς που έρχονται… ποιος ξέρει από τι μας γλιτώνουν»!
Στ.Νοβ. / parapolitika.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: