Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κάλεσμα Ψωμιάδη σε Σαμαρά για επιστροφή Ντόρας!

" Το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έκλεισε"

Πρόσκληση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να λάβει πρωτοβουλία για επιστροφή στη ΝΔ της Ντόρας Μπακογιάννη, απηύθυνε σήμερα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο real fm και τον Ν.Χατζηνικολάου, δήλωσε με νόημα: "Ξεχάστε την εξουσία, αν δεν ενωθεί η ΝΔ. Να έρθουν πάλι όλοι στο μαντρί. Να πάρει πρωτοβουλία ο Σαμαράς", τόνισε.
Και πρόσθεσε: "Δίπλα του ο Σαμαράς, θα έπρεπε να είχε και την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Ψωμιάδη. Πως θα συγκεντρώσει το 40% η ΝΔ για να γίνει κυβέρνηση;"...
, αναρωτήθηκε.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, υπογραμμίζοντας ότι αυτός "κράτησε ενωμένη τη ΝΔ" και συμπλήρωσε: "Το κεφάλαιο Καραμανλή δεν έκλεισε".
Μάλιστα, απάντώντας στο ερώτημα αν ο Καραμανλής μπορεί να επιστρέψει στην ηγεσία της ΝΔ, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης απάντησε: "Γιατί περίμενε ποτέ κανείς ότι ο Παπανδρέου θα γίνει πρωθυπουργός;"...
Ο κ. Ψωμιάδης μίλησε και για την υπόθεση με την υποψηφιότητα του αδελφού του, Διονύση, στον συνδυασμό του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. "Θεώρησα ότι έπρεπε να κάνω πίσω. Είμαι εδώ για ενώσω", σημείωσε, ενώ επανέλαβε ότι ο νέος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας υποσχέθηκε να μην εγκαταλείψει την αυτοδιοίκηση σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Κώστας Γκιουλέκας και αδειάσει μια θέση βουλευτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: