Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Γκιουλέκας στην περιφέρεια, Ψωμιάδης στο Δήμο!


Πρόταση βόμβα, αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις στελέχη της ΝΔ θέλουν νέα ανατροπή σε περιφέρεια και δήμο.

Πρόταση βόμβα έπεσε στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά. 
Οι ίδιοι νεοδημοκρατικοί κύκλοι που έθεσαν πριν από λίγες ώρες θέμα Διονύση Ψωμιάδη, τώρα, μετά το στραπατσάρισμα του Παναγιώτη και την απόσυρση στήριξης του από το ΛΑΟΣ,  βλέπουν αδιέξοδο και  ζητούν από τον πρόεδρο του κόμματος τους να κάνει κίνηση ματ.  
Να κατεβάσει δηλαδή για περιφερειάρχη τον πρώην υπουργό Γκιουλέκα και για δήμαρχο τον νυν Νομάρχη Ψωμιάδη!
Η πρόταση μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα, διότι τίποτε και κανένας δεν δεσμεύει τους δυο άνδρες και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προκειμένου  να αλλάξουν…

πόστα. Οι γαλάζιοι συνεργάτες του Σαμαρά υποστηρίζουν ότι ο Κώστας Γκιουλέκας είναι πιο …δυνατός αντίπαλος απέναντι σε υποψήφιο υπουργό του ΠΑΣΟΚ – όπως πιθανότατα θα συμβεί -  καθώς επίσης ότι εκφράζει καλύτερα τη Δεξιά και τις αρχές της! Την ίδια ώρα, επισήμαναν ότι το όνειρο του Παναγιώτη να αναλάβει το…Δήμο, στη θέση του Παπαγεωργοπουλου επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα, αφού «περιπατάει» άνετα στην Α Θεσσαλονίκης.
Στελέχη και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντώντας στο ερώτημα 
αν φοβούνται ότι οι συγκεκριμένες παλινωδίες του κόμματος τους, καταγράψουν αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα , απάντησαν αρνητικά τονίζοντας ότι πάνω από τα πρόσωπα υπάρχουν αρχές και γι΄ αυτές αγωνίζεται ο Σαμαράς και η νέα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
melkar4@yahoo.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: