Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Την έλλειψη «σοβαρής» εναλλακτικής πρότασης προπαγανδίζουν τα παπαγαλάκια.



Όποιο παπαγαλάκι της κρατικοδίαιτης άρχουσας τάξης και αν ακούσεις στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και όποιο άρθρο και αν διαβάσεις στα φιλοκυβερνητικά έντυπα, που κάνουν διατεταγμένες αναλύσεις υπέρ των κατοχικών δυνάμεων, στο τέλος καταλήγουν στην ίδια δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση:
Κανείς από τους άλλους, τους διαφωνούντες, δεν έχει σοβαρή εναλλακτική πρόταση.
Τι εννοούν όμως με αυτή την δήθεν βαθυστόχαστη διαπίστωση;
Εννοούν απλά ότι....

κανείς άλλος, πλην της κατοχικής κυβέρνησης, δεν φέρνει πρόταση για έτοιμα και ζεστά 110 δις ευρώ. Ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κανείς άλλος. Επομένως, ουσιαστικά συστήνουν: Τα κεφάλια μέσα και «σκασμός».
Αποκρύπτουν βέβαια το σκοπό
για τον οποίο προορίζονται αυτά τα 110 δις ευρώ. Ψελλίζουν κάτι για δημόσια Υγεία, για σχολεία, για ένοπλες δυνάμεις, για μισθούς και συντάξεις, αλλά αποκρύπτουν ότι αυτά τα έτοιμα και ζεστά χρήματα προορίζονται, ως επί το πλείστον, για τη στήριξη του ντόπιου και διεθνούς οικονομικού κατεστημένου. Μια στήριξη το λογαριασμό της οποίας θα πληρώσει με την εξαθλίωσή του ο ελληνικός λαός.
Αποκρύπτουν βέβαια ότι υπάρχουν κι’ άλλοι δρόμοι, αλλά αυτοί δεν αποδίδουν άμεσα έσοδα για το κρατικοδίαιτο κατεστημένο. Είναι δύσκολοι και επίπονοι και στο τέλος φέρνουν την ανάπτυξη και την άνθιση για το σύνολο της κοινωνίας, κάτι που φυσικά είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης.
Ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος πάντα με ροδοπέταλα. 
Μπορεί να ακούγεται καλό και ευχάριστο να πάρουμε ζεστά 110 δις ευρώ, αλλά αυτά είναι τα ροδοπέταλα που προπαγανδίζουν τα παπαγαλάκια. Για την Κόλαση ούτε λόγος. Για την Κόλαση μιλούν μόνο οι «καταστροφολόγοι». Άλλωστε ποιο καλοαμοιβόμενο παπαγαλάκι ή κρατικοδίαιτος κηφήνας θα είναι εδώ να δει την κόλαση;
Θα επανέλθουν μετά, αυτοί και οι γόνοι τους, για να αναλάβουν και πάλι την ηγεσία της χώρας ή ότι τέλος πάντων θα έχει απομείνει από αυτήν.
πηγή


   


Δεν υπάρχουν σχόλια: