Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

H Agenda της ημέρας

11:00: Στα γραφεία της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας, συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, με τον πρόεδρο και διοικητή της Τράπεζας, Θεόδωρο Πανταλάκη.
12:00: Κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσουν, στο κεντρικό κτήριο της Νομαρχίας Αθηνών, ο νομάρχης Αθηνών, Ιωάννης Σγουρός και ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.
Θα αναφερθούν στην πορεία των διαδικασιών για την αναβάθμιση του Εθνικού Κήπου, στο θέμα της παραχώρησης για 2 χρόνια μέρους του κτηρίου της Ιεράς Οδού (πρώην Λυσσιατρείο) από την Νομαρχία Αθηνών στο Δήμο Αθηναίων και θα υπογράψουν τις προγραμματικές συμβάσεις ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες στις ράμπες Α.Μ.Ε.Α., πεζόδρομων της περιοχής Ψυρρή και της τοποθέτησης χλοοτάπητα στο γήπεδο του ΡΟΥΦ, ενώ θα αναφερθούν και στις προγραμματικές συμβάσεις που ενέκρινε πρόσφατα το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Αθήνας και αφορούν την ανέγερση τριών πρότυπων βιοκλιματικών βρεφονηπιακών σταθμών.
12:00: Στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού, Δημήτρη Δρούτσα, με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.
21:00: 4o Αθηναϊκό Φεστιβάλ στο Αττικό Άλσος-Συναυλία με τη Μαίρη Λίντα. (Είσοδος: ελεύθερη)
21:45: ΠΑΟΚ - Άγιαξ, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: