Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

H Agenda της ημέρας

11:00: Συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, με αντικείμενο τη ΔΕΗ.
13:00: Στο υπουργείο Οικονομικών, συνέντευξη Τύπου του υπουργού, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με θέμα τα αποτελέσματα των συναντήσεων με το κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
20:45: Άρης-Γιαγκελόνια, για τα προκριματικά του Europa League.
21:00: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός, για τα προκριματικά του Europa League.
ΣΗΜΕΡΑ
-Συνέντευξη Τύπου το πρωί του κλιμακίου της τρόικας, με θέμα τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τα κυβερνητικά στελέχη της...
χώρας μας.
-Την πρότασή του ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Άμφισσας, επί της ενοχής των κατηγορουμένων, Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, θα διατυπώσει σήμερα ο εισαγγελέας της έδρας, Χαράλαμπος Λακαφώσης.
Οι δύο ειδικοί φρουροί κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβριο του 2008.
-Στη Σάμο θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νίκος Σηφουνάκης, προκειμένου να παραστεί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 186η επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης (1824), που σηματοδότησε ουσιαστικά τον έλεγχο του Αιγαίου από τον ελληνικό στόλο.
Η επέτειος έχει ταυτισθεί με τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στις 6 Αυγούστου.
Μετά την άφιξή του στη Σάμο, ο υφυπουργός θα μεταβεί άμεσα στο χώρο της πυρκαγιάς και θα ενημερωθεί πληρέστερα για το εύρος και τις συνέπειες της καταστροφής, που έπληξε αυτές τις ημέρες το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: