Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Αιχμάλωτοι του πρώτου τυχόντος εργατοπατέρα οι Ελληνες

Σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη ο συνδικαλισμός αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο της Δημοκρατίας, ενώ στην Ελλάδα ο συνδικαλισμός εξελίχθηκε σε μεγάλη πληγή, καθ’ ότι σπανίως λειτουργεί για τα συμφέροντα των εργαζομένων.
Αντίθετα, λειτουργεί για τα συμφέροντα των αργόμισθων εργατοπατέρων και κατά 90% λειτουργεί εις βάρος των Ελλήνων πολιτών!.. (Το είδαμε άλλωστε με την τελευταία καταστροφική απεργία των φορτηγατζήδων).
Αναλογισθείτε τώρα τί θα συμβεί σ’ αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο αν αφεθεί στην τύχη του …”συντρόφου” πρασινοφρουρού προέδρου της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλου!
Η σημερινή συνδικαλιστική οργάνωση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού είναι η πιο τυφλά κομματική οργάνωση. 
Ο πρόεδρός της – που μας υπενθύμισε την προέλευσή του – είναι, λέει, φανατικό κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εδώ και 35 χρόνια!..
Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, απειλεί τα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων ότι θα κατεβάσει τους διακόπτες και θα διαλύσει την Ελλάδα, λες και η ΔΕΗ είναι προσωπική του επιχείρηση.!
Ανάμεσα στις μεγάλες αποφάσεις που υποχρεωτικά πρέπει να πάρει η κυβέρνηση, είναι και η απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας, κι’ αυτό για να σπάσει το μονοπώλιο εις βάρος των καταναλωτών, αλλά και ύστερα από απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που ισχύει για όλα τα ευρωπαϊκά κράτη…
ΟΧΙ!.. κραυγάζουν οι Φωτόπουλοι της σκληροπυρηνικής ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ. “Κηρύσσουμε πόλεμο… Θα ματώσουμε!..” προειδοποιούν.!
Γιατί τόση άρνηση στο να πωλήσει η ΔΕΗ το 30–40% της Επιχείρησής της;
Θα σας το πούμε απλά…
Ο Ν. Φωτόπουλος και οι άλλοι …”εργατοπατέρες” της μεγάλης Δημόσιας Επιχείρησης είναι όλοι τους αργόμισθοι και με μεγάλα μάλιστα επιδόματα, εκτός από τον επίσης μεγάλο μισθό τους και ωρίς να δουλεύουν ούτε μια ώρα τον μήνα!..
Έτσι λοιπόν, και μπουν νέα αφεντικά στην Επιχείρηση – ιδιώτες – θα πρέπει ή να δουλέψουν ή ν’ απολυθούν!..
Μπροστά στο δικό τους τομάρι και στο δικό τους …”βόλεμα” που κινδυνεύουν… γαία πυρί μιχθήτω για τους ταλαιπωρούμενους πολίτες!..
Από τον Δημήτρη Ρίζο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: