Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ο Γιώργος και το κανό… πάνε Χρυσή Ακτή!

Στενοχωρήθηκε λέει ο Γιώργος Παπανδρέου που δεν φυσούσε στην Ικαρία και έτσι δεν κατάφερε να κάνει σερφ. 

Είναι όμως τυχερός, γιατί στην Πάρο που θα συνεχίσει τις διακοπές του ο άνεμος θα του κάνει τη χάρη και μάλλον στη Χρυσή Ακτή δεν θα έχει πρόβλημα.
Η υπόλοιπη κοινωνία βέβαια μπορεί να στενοχωριέται που δεν μπορεί να πάει διακοπές, συμμερίζεται όμως την αγωνία του Πρωθυπουργού όχι για να σώσει τη χώρα, αλλά για το αν θα έρθουν τα μελτέμια. 
Βέβαια, ο κ. Παπανδρέου μας έχει μπερδέψει. 
Γιατί, εκεί που κάθε βράδυ στην προσευχή μας ευχόμασταν να έχει μπουνάτσες στο Αιγαίο για να μην κουνά το κανό, τώρα πρέπει να ζητούμε επτάρια και οκτάρια για να έχει ούριο άνεμο στα πανιά του ο Πρόεδρος.
Πλάκα-πλάκα το θέμα …  ’οι διακοπές του Πρωθυπουργού’ έχουν αρχίσει να εξοργίζουν την κοινωνία.  
Την ώρα που αν τελικά σπάσεις τον κουμπαρά και μαζέψεις κανά φράγκο να πας μέχρι το χωριό, θα πρέπει να ...
...παρακαλάς να βρεις βενζινάδικο ανοιχτό, το κυβερνητικό ρεπορτάζ έχει ενσωματωθεί στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.
Κίμωλο, Κρήτη, Πόρο, Ικαρία, Πάρο, είναι μερικά από τα μέρη που έχει επισκεφθεί με το κανό του ο Πρωθυπουργός πριν καλά-καλά ξεκινήσει η θερινή περίοδος. 
Και έπεται η Πάτμος αλλά και άλλα εξωτικά μέρη.
Τον Καραμανλή τον σταυρώναμε αν έκανε καμιά βουτιά κάτω από το σπίτι του ενώ τα τελευταία χρόνια ζήτημα ήταν να είχε πάει κανα Μαγγανάρι ή καμία Τήνο το πολύ μια εβδομάδα. 
Εδώ ο Πρωθυπουργός άφησε τους φον φούφουτους που κάλεσε να αλωνίζουν, και φυσικά να κυβερνούν και εξαφανίστηκε. 
Tουλάχιστον ακόμα και για ψυχολογικούς ή ακόμα και για επικοινωνιακούς λόγους ο κ. Παπανδρέου θα όφειλε να κάνει την επανάσταση του αυτονόητου στην Αθήνα κυβερνώντας, και όχι να τον ψάχνουμε από παραλία σε παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: