Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Έκανε Καμπούλ, το…… ίδιο το γραφείο του.


Ας  θυμηθούμε τις δηλώσεις γεμάτες κομπασμό, που θα ζήλευε και ο Μουσολίνι στις δόξες του, του κ.Χρυσοχοίδη, τότε τον Δεκέμβριο του 2008 με τον άδικο χαμό του «Αλέξη»
«Για την διάλυση της ΕΛΑΣ. φταίει ο πρωθυπουργός Καραμανλής και ο υπουργός, και ζητώ την άμεση παραίτηση της……κυβέρνησης».
Σήμερα τι πρέπει να πούμε;
Κοίτα τι «εύχεσαι» όταν μιλάς.
Κατηγορούσε τον Παυλόπουλο ότι μετέτρεψε την Αθήνα σε….Καμπούλ ενώ αυτός το έκανε πιο ειδικά, έκανε Καμπούλ, το…… ίδιο το γραφείο του.
Θεία δίκη, αρχαιοελληνική τραγωδία, που δυστυχώς έχει και τον νεκρό του. Έναν ανώτερο Αξιωματικό της ΕΛΑΣ, θύμα της διάλυσης που επικρατεί στις υπηρεσίες που στεγάζονται στο κτίριο της Κατεχάκη.
Τώρα γέννιουνται πολλά ερωτήματα, που θα πρέπει να απαντήσουν για την περιβόητη εκείνη ομάδα αξιωματικών της ΕΛΑΣ. που ήταν πουλέν του Χρυσοχοιδη και κατηγορούσαν Παυλόπουλο, Μαρκογιαννάκη, ότι διέλυσαν την αντιτρομοκρατική ομάδα από τις κομματικές μεταθέσεις, και την ουσιαστική αποδυνάμωση της υπηρεσίας.
Όλοι αυτοί που έβγαιναν στο κανάλι του ΠαΣοΚ, στο Mega, και έκαναν τις κομματικές «καταγγελίες»!
Οι μύθοι υπάρχουν για να γκρεμίζονται.
Το αρχηγικό προφίλ του Μιχαλάκη «τσαλακώθηκε» για τα καλά.
Όσο κι αν προσπαθήσει το «γνωστό κτίριο» της οδού Βασ. Σοφίας, στο «βιογραφικό του» θα υπάρχει η παραπομπή του χθεσινού γεγονότος.
Ας ελπίσουμε πως ο «φόρος αίματος» της ΕΛΑΣ. θα σταματήσει εδώ, χωρίς άλλους αδικοχαμένους εργαζόμενους στον βωμό της υποτιθέμενης «βεντέτας» του υπουργού και των αλητών της στυγνής δολοφονίας που έγινε χθες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: