Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Γάλλος ΥΠ.ΕΞ.: «Η Ντόρα επέδειξε πολιτικό θάρρος»


Το πολιτικό θάρρος και την υπευθυνότητα που επέδειξε η Ντόρα Μπακογιάννη στο θέμα της ελληνικής δημοσιονομικής κρίσης, εξήρε ο Γάλλος υφυπουργός Εξωτερικών Πιερ Λελούς, μετά το πέρας της συνάντησής του με την ανεξάρτητη βουλευτή.
«Θέλω να πω ότι εκτιμώ βαθύτατα την Ντόρα Μπακογιάννη για το πολιτικό θάρρος που επιδεικνύει μέσα σ’ αυτήν την κρίση. Βιώνουμε μια εποχή που οι άνθρωποι με θάρρος ξεχωρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λελούς.
Από την πλευρά της, η πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως ο υφυπουργός είναι ένας στενός φίλος της Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε πως σ’ αυτή την δύσκολη για την Ευρώπη στιγμή, είναι «είναι πολύ σημαντικό ότι η Ελλάδα και η Γαλλία κρατούν σχέσεις εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και βοηθάει η μία την άλλη».
Αναφερόμενη στις κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά, η ...
Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε πως «μια μερίδα εργαζομένων όσο δίκιο και αν πιστεύουν ότι έχουν δεν μπορούν να οδηγούν στην ανεργία άλλους εργαζόμενους». Πρόσθεσε δε, πως η «τελευταία γραμμή άμυνας της Ελλάδας είναι ο τουρισμός της».
Επιπλέον, η πρώην υπουργός ερωτηθείσα για το επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε: «Εγώ δεν είμαι πια μέσα στην ΝΔ άρα το θέμα του συνεδρίου με αφορά όσο αφορά όλους τους πολίτες αυτής της χώρας . Εύχομαι καλή επιτυχία στο συνέδριο της ΝΔ και εύχομαι να ξεκαθαρίσει την πολιτική την οποία πιστεύει ως σωστή, ως αξιόπιστη όμως πολιτική λύση και όχι ως μια ρητορική η οποία θα χτίσει στη λογική του ώριμου φρούτου ή θα χτίσει πάνω στην καταστροφή της Ελλάδος. Αυτό θα είναι θανάσιμο λάθος από ένα μεγάλο κόμμα».
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: