Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Άρχισε ο τελικός κύκλος διαβουλεύσεων

Άρχισε ο τελικός κύκλος διαβουλεύσεων του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του έκτακτου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Σιούφα, με τους υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος, προκειμένου -όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση- να βρεθεί κοινός τόπος για την εκλογή του προέδρου της ΝΔ από τα μέλη του κόμματος.


Όπως ανακοινώθηκε, η σειρά των σημερινών συναντήσεων έχει ως εξής: Στις 10:45 η Ντόρα Μπακογιάννη,στις 12:00 ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και τέλος στις 13:15 ο Αντώνης Σαμαράς

Όπως επίσης διευκρινίζεται, με τον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη θα υπάρξει σχετική τηλεφωνική επικοινωνία, λόγω επισκέψεώς του στην Κύπρο.


Υπέρ των debate η Ντόρα


Τη συμφωνία της με την προοπτική διεξαγωγής τηλεοπτικών αναμετρήσεων ανάμεσα στους υποψηφίους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας, διατύπωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή του «ΑΝΤ1» «Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Στρατή Λιαρέλλη.

Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών εμφανίστηκε σίγουρη για τον εαυτό της, και δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη Νέα Δημοκρατία, ακόμη και στην περίπτωση που ηττηθεί από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ή τον Αντώνη Σαμαρά.

Θύμισε μάλιστα ότι η ίδια γύρισε τη σελίδα στις σχέσεις της με τον Αντώνη Σαμαρά, και έκλεισε το ιστορικό μέτωπο από το χθες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: