Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Όταν το ΠαΣοΚ "ζορίζεται" ...καίγεται η Ελλάδα!


Κάτι περίεργο συμβαίνει. Ενώ όλα έδειχναν Siemens και Χριστοφοράκο και είχαμε μείνει στο επεισόδιο του χαρούμενου πάρτι που έστησε το Πασόκ για την μη έκδοση Χριστοφοράκου στην Ελλάδα ….. και ξαφνικά κάηκε η Ελλάδα! Χωρίς να έχει κανένας το δικαίωμα να αναφέρεται στους εμπρηστές και στα πολύπλευρα συμφέροντα που εξυπηρετούνται με την πύρινη λαίλαπα! Όποιος ασχοληθεί ή αναφερθεί σε εμπρηστές, κατηγορείται αμέσως από τους βόες και κροταλίες της «πράσινης ανάπτυξης» ως φερέφωνο του Μαξίμου και εφευρέτης «βολικών δικαιολογιών»!

Γιατί οι φωτιές μπαίνουν τώρα που το Πασόκ ζορίζεται με τον ζιμενιάρη Χριστοφοράκο και γιατί προσπαθούν να επιβάλλουν "κάποιοι", εκλογές και παλινόρθωση του «σοσιαλισμού» της μάσας, της αρπαχτής και του νταβατζή; Γιατί αυτό πρέπει να γίνει μέσα από καταστροφές και προβοκάτσιες; Μήπως θα έπρεπε πρώτα να ερευνηθεί ποιοι έχουν ενοχληθεί από τη στάση της κυβέρνησης Καραμανλή, στο Κυπριακό, στα Βαλκάνια και στα ελληνοτουρκικά, στο σκοπιανό, στους αγωγούς, τα τελευταία χρόνια; Μήπως από εκεί θα έπρεπε να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της πασοκικής σκανδαλολογίας και των καταστροφών που την συνοδεύουν; Επίσης τι τελικά έχει τάξει ο πρόεδρος Γιώργος και σε ποιους και επιδιώκεται πάση θυσία, ακόμα και με νεκρούς η πρωθυπουργοποίησή του;

Όλες σχεδόν οι φωτιές μπήκαν με σχεδιασμένη ακρίβεια μεταξύ 8 και 10, το βράδυ της Παρασκευής. Σε 65 διαφορετικά σημεία και με τρόπο αλληλοενίσχυσης. Σημαίνει ότι οι φωτιές μπήκαν από εμπρηστές και κατευθυνόμενο δίκτυο. Δεν ήταν αποτέλεσμα οργής κάποιου που «έχασε» το οικόπεδό του λόγω Natura, ούτε αποτέλεσμα λάθους. Ήταν σχέδιο καλά οργανωμένο και μάλιστα από μεγάλη ομάδα «εμπρηστών»! Ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα μπήκαν άλλες 85 φωτιές! Ειδικά η εικόνα από το δορυφόρο δείχνει συμμετρική επίθεση. Το σχέδιο στους εμπρησμούς της Ηλείας αλλά σε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το εκπληκτικό ήταν η διασπορά της πυρκαγιάς σε αντιδιάσταση με την διασπορά των δυνάμεων κατάσβεσης. Υπήρχε δηλαδή γνώση εκ των προτέρων του σχεδιασμού πυρόσβεσης και ανάλογα εξαπλώθηκαν οι φωτιές! Αυτό σημαίνει προσβάσεις σε ανώτερο επίπεδο και εμπλοκή καλά οργανωμένων κέντρων λήψης αποφάσεων, είτε σε παρακρατικό επίπεδο με διεθνείς προσβάσεις, είτε σε επίπεδο εξωελληνικών κέντρων που έχουν προσβάσεις ακόμα και σε δορυφόρους.

Τα διεθνή κέντρα ενημέρωσης έπαιξαν ένα παιχνίδι «βέβαιης καταστροφής» όταν δεν ήταν σίγουρο και ορατό στον ορίζοντα κάτι τέτοιο. Συμμετείχαν όμως σε μια καταστροφολογία και στόχευση της Αττικής, εκ πρώτης όψεως ύποπτη. Εκ πρώτης όψεως δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν τα τεράστια συμφέροντα που ευνοούνται από γεωπολιτικής και οικονομικής πλευράς με τους εμπρησμούς στην Ελλάδα. Είδαμε όλους τους «αγωνιστές της δημοκρατίας» που δεν ήθελαν τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, επειδή θα πεθάνουν τα πουλάκια και τα χορταράκια, τελικά άθελά τους ή εν γνώσει τους να δουλεύουν για το συμφέρον της Τουρκίας.
Τελικά ο οικολογικός τους φασισμός και όχι μόνο (συν τον πόλεμο που δέχτηκε ο Καραμανλής με άθλιες και σκανδαλοθηρικές μεθοδεύσεις και «τις ειδήσεις που έκαναν το γύρο του κόσμου») να σπρώχνουν τον Πούτιν στην αγκαλιά της Τουρκίας! Μήπως εξαρχής ήταν αυτός ο σκοπός των παρδαλών επαναστάσεων; Να δημιουργηθεί κλίμα αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα και χειραγώγησης των εξελίξεων; Μήπως εξαρχής ο «αγώνας» τους εκπορεύονταν από συμφέροντα που υπερβαίνουν τα εγχώρια και παράλληλα εξυπηρετούν τις επιδιώξεις των Τούρκων στην περιοχή;

Άραγε το Πασόκ εις γνώσιν του ή από απλή βουλιμία για εξουσία συμμετέχει στο παιχνίδι της καταστροφολογίας; 2 χρόνια τώρα η «ελληνική οικονομία βουλιάζει» και τα πάντα καταρρέουν. Να φύγει η ανίκανη κυβέρνηση που βλάπτει τον τόπο και να αφήσει ο Καραμανλής να περάσει η Ελλάδα δηλαδή τα συμφέροντα των άπληστων οικονομικών κέντρων(Παπανδρέου).Το Πασόκ, παρέα με τα διεθνή συμφέροντα και διεθνή ΜΜΕ επενδύει στη διάλυση των πάντων και στην πρόκληση χάους. Φαινομενικά για μικροκομματικούς σκοπούς αλλά δεν είμαστε και τόσο σίγουροι κατά πόσον αγνοεί τα παράπλευρα συμφέροντα που υποβοηθούνται από την αλόγιστη στάση του. Μια στάση «όχι σε όλα» και με αφορισμούς του τύπου: «η οικονομία βουλιάζει με ευθύνη της κυβέρνησης» …. δηλαδή εύχεται να βουλιάξει, ενώ στην πραγματικότητα, μέχρι στιγμής έχει αντέξει ανέλπιστα και παρά τις «δυσμενείς» προβλέψεις των αγγλοαμερικάνικων κυρίως κέντρων επιρροής.
Παρά ταύτα σε όλες τις κρίσεις το Πασόκ δουλεύει πάνω στην μεγιστοποίησή τους, πάνω στην ανατροπή της ψυχολογίας της αγοράς και πάνω στην παραποίηση της πραγματικότητας. Ενδιαφέρουσα πραγματικά στάση του γιατί ποντάρει στην έξαρση της παραπληροφόρησης και στη δημιουργία εφιαλτικού κλίματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: