Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Δεν πλήρωσε χαράτσι για τη βιλλάρα του στο Μύτικα ο κ. Σώκος

securedownload.jpg Η εξοχική έπαυλη του διορισμένου Υπερπεριφερειάρχη ηλεκτροδοτείται ως γεώτρηση

«Οι πράσινοι τζαμπατζήδες»

Ποιοι δεν πληρώνουν το γνωστό χαράτσι για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ; 
Αυτοί, που εξαθλιωμένοι από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ , δεν έχουν πλέον ούτε εργασία, ούτε χρήματα!
Επίσης αυτοί που νόμιμα εξαιρούνται.
Όπως φαίνεται όμως υπάρχει και μια Τρίτη κατηγορία «οι τζαμπατζήδες» 
Το θέμα αποκτά βέβαια άλλο ενδιαφέρον αν βρεθεί στην κατηγορία αυτή να συμπεριλαμβάνεται και κάποιο από τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ… 

Εν προκειμένω το ερώτημα αφορά το Θ. Σώκο , ένα από τα στελέχη πρώτης γραμμής , ο οποίος θήτευσε επι τετραετίες δήμαρχος Αγρινίου , στη συνέχεια νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας και σήμερα είναι γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας (δηλαδή διορισμένος περιφερειάρχης), με έδρα τη Θεσσαλονίκη! 
Ο κ. Σώκος έχτισε προφανέστατα (με καθ΄όλα νόμιμο τρόπο)πριν από μερικά χρόνια μια εξοχική έπαυλη στο Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας με θέα το μαγευτικό Ιόνιο. Ήδη το σπίτι αυτό , το 200 και πλέον τετραγωνικά μέτρα , τα τελευταία χρόνια κατοικείται κανονικά και ηλεκτροδοτείται. Το ερώτημα είναι όμως πως γίνεται αυτή η ηλεκτροδότηση!
Σύμφωνα με το επίσημο «Δελτίο Γεωργοτεχνικών και γεωργοοοικονομικών στοιχείων» που αφορά την οικοδομή του «Ευθύμιου Σώκου», από το 2004 δόθηκε ηλεκτρικό ρεύμα εκτός προγράμματος όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά! Αυτό κατά τους γνωρίζοντες, σημαίνει πολύ απλά πως το σπίτι ηλεκτροδοτήθηκε ως γεώτρηση , χωρίς τους συνήθεις φόρους που επιβαρύνουν τα ακίνητα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ! 
Με βάση αυτό , επίσης δεν καταβάλλεται και το πρόσφατο χαράτσι που επέβαλλαν στους λοιπούς «θνητούς» Έλληνες , οι αρχηγοί του κ. Σώκου , ο Γ. Παπανδρέου και ο Ε. Βενιζέλος ! 
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε αν , στο μεταξύ, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η έπαυλη να ηλεκτροδοτηθεί κανονικά . 
Διότι ναι μεν ο κ. Σώκος μπορεί να έχει κάνει αίτηση , αλλά η υποβολή της αναγκαίας μελέτης «εκκρεμεί» ακόμα ή όχι; 
Πάσα εξήγηση δεκτή!

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: