Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σήμερα μιλούν οι ellines.com



Οι ellines.com είναι η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα του Ελληνισμού.  

Πρόκειται για ένα δίκτυο που φιλοδοξεί να συμβάλλει σε μία κρίσιμη στιγμή στην συσπείρωση των δυνάμεων του Ελληνισμού και στην ανάδειξη της εθνικής μας ταυτότητας στον κόσμο, ένα δημόσιο βήμα το οποίο είναι στη διάθεση όλων των Ελλήνων και όλων όσων αγαπούν την Ελλάδα.
Με τη διοργάνωση του πρώτου συνεδρίου, ανοίγεται μία νέα σελίδα στην ανάπτυξη του δικτύου ellines.com. Εξελίσσεται μία διαδικτυακή πύλη σε ένα ζωντανό δίκτυο συνεργασίας για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό...


Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, πρωτοπόροι Έλληνες από όλο τον κόσμο θα αναφερθούν στα συστατικά της δημιουργικότητας και της διάκρισης, στην πορεία της προσωπικής τους διαδρομής και θα αναπτύξουν το όραμά τους για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.
Παράλληλα, θα αναπτυχθεί διεξοδικά το ετήσιο πρόγραμμα δράσεων του δικτύου με στόχο της προώθηση και υλοποίηση νέων προγραμμάτων.
Με τη διοργάνωση του πρώτου συνεδρίου θα τεθούν οι βάσεις για τη λειτουργία ενός δικτύου, το οποίο σε μόνιμη βάση θα προάγει την ταυτότητα και τα συμφέροντα του Ελληνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.
Συγκεκριμένα, το πρώτο Συνέδριο των ellines.com μπορεί να συμβάλλει στην:
• Δημιουργία ενός σταθερού κύκλου πρεσβευτών για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό
• Ανάδειξη καινοτόμων προτάσεων για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση
• Προβολή μίας άλλης, νέας Ελλάδας που διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο
• Συσπείρωση των δυνάμεων του Ελληνισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο την οικονομική και ηθική υποστήριξη συμπατριωτών μας που έχουν ανάγκη.
Στο συνέδριο θα μιλήσουν διακεκριμένοι Έλληνες από όλο τον κόσμο. Έλληνες που μας έκαναν περήφανους μέσα από τα επιτεύγματά τους στην επιστήμη, την τεχνολογία, τη διανόηση, τις τέχνες, την επιχειρηματικότητα, την πολιτική και την κοινωνική προσφορά.
Επίσης θα παραβρεθεί η πολιτική ηγεσία του τόπου, εκπρόσωποι από την επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα της χώρα, καθώς και μέλη του elines.com.
Το Συνέδριο θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Το Συνέδριο θα καλυφθεί ζωντανά από το διαδικτυακό τόπο των ellines.com και θα προβληθεί από το ραδιόφωνο και την εφημερίδα του Real group.

Δεν υπάρχουν σχόλια: