Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Έλεος... Ξεδιάντροπη κριτική κατά του αυτόχειρα ! - Η κόρη του δούλευε ως δημοσιογράφος στο γραφείο της Σοφίας Σακοράφα. Δεν άφησε χρέη. Πλήρωσε όλους τους λογαριασμούς.

Ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα τα παπαγαλάκια του συστήματος ΠΑΣΟΚ 

προσπαθούν να «απογυμνώσουν» τον τραγικό αυτόχειρα διακινώντας δήθεν πληροφορίες και φήμες ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζε «μόνο οικονομικά δεν ήταν»!
Μετά τις χτεσινές δηλώσεις Μπεγλίτη που δημιούργησαν αρνητικές αντιδράσεις, αφού είπε για τον 77χρονο αυτόχειρα ότι «κανείς δεν ξέρει αν είχε χρέη ή αν του τα έφαγαν τα παιδιά του», ήταν η σειρά του Πάρι Κουκουλόπουλου να τοποθετηθεί στο θέμα της αυτοκτονίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
Ειδικότερα, μιλώντας για το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο Χρήστος Κωστούλας, όπου έγραφε ότι αυτοκτονεί γιατί δεν θέλει να καταλήξει να ψάχνει στα σκουπίδια, ο Πάρις Κουκουλόπουλος είπε μεν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι το συμβάν δημιουργεί αφωνία, περισυλλογή και προβληματισμό, ωστόσο επιχείρησε να ερμηνεύσει το σημείωμα του 77χρονου αυτόχειρα λέγοντας το εξής:
«Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια»!
Η στάση τους είναι ανάλογη με εκείνη που επέδειξαν πριν μερικά χρόνια για τη δολοφονία του διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίου.
Κι όπως πολύ σωστά σήμερα παρατηρεί ο Χατζόπουλος στο πρωτοσέλιδο σκίτσο του στα ΝΕΑ

ο παππούς έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δεν άντεξε να ακούσει αυτά που θα πουν γι΄ αυτό που έκανε! 

Ντροπή…

Σχόλιο:  

Κάποιοι μιλάνε για αξιοπρέπεια, κάποιοι άλλοι για θυσία, κάποιοι μιλούν για λάθος κίνηση γιατί ο άνθρωπος αυτός μπορούσε να ζήσει.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο συνταξιούχος φαρμακοποιός πριν φτάσει στο μοιραίο γεγονός είχε κάνει μια διαδρομή, που όλα έδειχναν ότι μελετούσε τις κινήσεις του.
Ένα μήνυμα από γνωστό άτομο του αυτόχειρα, ήρθε σήμερα το πρωί στο κινητό μας και έγραφε…
«Δυστυχώς ήταν πατέρας γνωστής μου κοπέλας, που δουλεύει ως δημοσιογράφος στο γραφείο της Σοφίας Σακοράφα. Δεν άφησε χρέη. Πλήρωσε όλους τους λογαριασμούς. Άστα…»
Μ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια: