Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Το μήνυμα Μητσοτάκη για τους αγρότες και το «καρφί» για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τα μηνύματα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της έλευσης των αγροτών στην Αθήνα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην κοπή της πίτας της Γραμματείας του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και αναφέρθηκε στην έλευση των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ.
«Εμείς επίσης εξασφαλίσαμε ότι οι πόροι της ΚΑΠ για την επόμενη προγραμματική περίοδο δεν θα μειωθούν για τους Έλληνες αγρότες. Και καθώς έχουμε μπροστά μας και την άφιξη των αγροτών στην πρωτεύουσα θέλω να επαναλάβω για ακόμα μια φορά ότι αυτή η κυβέρνηση είχε ανοιχτά και τα αυτιά της και τις πόρτες της στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.
Και εμείς ήμασταν αυτοί που εξασφαλίσαμε τη μόνιμη επιστροφή του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο και δώσαμε τιμές ηλεκτρικού ρεύματος στους αγρότες πολύ χαμηλότερες ίσως κι από ότι οι ίδιοι περίμεναν..
Γιατί εμένα δεν με ενδιαφέρει να γυρίσουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πίσω μόνο στα χωράφια τους. Θα γίνει αυτό.
Με ενδιαφέρει να δώσουμε μόνιμη λύση στα διαρθρωτικά προβλήματα στον αγροτικό τομέα... ώστε οι νέοι να ξέρουν θα έχουν καλό μέλλον μπροστά τους. Γι’ αυτά τα διαρθρωτικά προβλήματα αγωνιζόμαστε»
, είπε ο πρωθυπουργός για τους αγρότες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε και έμμεσες αιχμές για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Καθώς βλέπουμε άλλα κόμματα να έχουν κάποια μικρά έτσι εσωτερικά ζητηματάκια, πόσο μεγάλη δύναμη είναι για τη ΝΔ να έχει αυτό τον συμπαγή οργανωτικό ιστό, με κομματικές οργανώσεις σε όλα τα επίπεδα, σε κάθε γωνιά της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: