Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Θα τιμήσουμε με αλήθεια και αποφασιστικότητα την ηχηρή εντολή που μάς έδωσαν οι Έλληνες

Ανάρτηση για τα 49 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ έκανε στο Facebook ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τονίζει ότι η ΝΔ συμπληρώνει σήμερα σχεδόν μισό αιώνα αγώνων για την ενότητα και την προκοπή όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων, μένοντας πιστή στις αξίες της πατρίδας και πάντα ανοιχτά στα ρεύματα της διαρκούς ανανέωσης της παράταξης, με τη θέση της ακλόνητη στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Παραθέτοντας την ιστορική φράση του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή «θα υπηρετούμε πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του Έθνους, πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς»... υπογραμμίζει ότι αυτά τα λόγια ήταν και παραμένουν η σταθερή πυξίδα μας.
Επισημαίνοντας ότι τον Ιούνιο ο ελληνικός λαός έδωσε μια δεύτερη ηχηρή εντολή στη ΝΔ να συνεχίσει το έργο που άρχισε το 2019, σημειώνει πως αυτή την εντολή «θα την τιμήσουμε με αλήθεια και αποφασιστικότητα, παρά τα εμπόδια της συγκυρίας».
«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται την επέτειο της ίδρυσής της πιο ώριμη, αλλά και πιο νέα από ποτέ. Σε μία Ελλάδα ισχυρότερη από ποτέ. Με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη, αλλά και τη μεγαλύτερη υποχώρηση της ανεργίας. Έτοιμη να συνεχίσει στον δρόμο της ευθύνης. Για ένα ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο κράτος. Και για μία καλύτερη καθημερινότητα για όλους», σχολιάζει.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Η Νέα Δημοκρατία συμπληρώνει, σήμερα, 49 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στη δημόσια ζωή. Σχεδόν μισό αιώνα αγώνων για την ενότητα και την προκοπή όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων. Μένοντας πιστή στις αξίες της πατρίδας και πάντα ανοιχτή στα ρεύματα της διαρκούς ανανέωσης της παράταξης. Με τη θέση της ακλόνητη στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Θα υπηρετούμε πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του Έθνους, πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς». Αυτά τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή και το μήνυμα της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης ήταν και παραμένουν η σταθερή πυξίδα μας. Αυτήν που οδηγεί το κόμμα μπροστά, οδηγώντας στην πρόοδο και ολόκληρη τη χώρα.

Στα 49 χρόνια που πέρασαν, η Νέα Δημοκρατία έζησε θριάμβους, αλλά και δύσκολες στιγμές. Όπως και ο τόπος. Γιατί αυτή η πολιτική δύναμη είναι ένα με την κοινωνία. Ζει δίπλα στον πολίτη. Ακούει τις αγωνίες του. Και διεκδικεί την ευημερία του. Γι’ αυτό στέκεται στο πλευρό του στις δοκιμασίες, ώστε να τις μετατρέπει σε ευκαιρίες. Έτσι έκανε στο παρελθόν, έτσι κάνει και στο παρόν.
Τον Ιούνιο οι Έλληνες μάς έδωσαν μια δεύτερη ηχηρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο που αρχίσαμε το 2019. Εντολή που θα τιμήσουμε με αλήθεια και αποφασιστικότητα, παρά τα εμπόδια της συγκυρίας. Με αναχώματα στα κύματα της διεθνούς ακρίβειας.
Με έργα που θα κλείνουν τις πληγές από τις επιθέσεις της Κλιματικής Κρίσης. Και με δράσεις που θα κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις μας.
Ήδη, τα πρώτα μας νομοσχέδια αυξάνουν το εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων. Στο μεταξύ, η πατρίδα συνεχίζει να υποδέχεται τα νέα μαχητικά Rafale. Και η πρώτη φρεγάτα Belharra είναι στο νερό. Ενώ η κυβέρνηση έχει τεθεί σε θέση μάχης απέναντι στις διαχρονικές παθογένειες που εμποδίζουν τον εκσυγχρονισμό. Στο Κράτος, στην Οικονομία, στην Υγεία, στη Δικαιοσύνη.
Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται την επέτειο της ίδρυσής της πιο ώριμη, αλλά και πιο νέα από ποτέ. Σε μία Ελλάδα ισχυρότερη από ποτέ. Με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη, αλλά και τη μεγαλύτερη υποχώρηση της ανεργίας. Έτοιμη να συνεχίσει στον δρόμο της ευθύνης. Για ένα ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο κράτος. Και για μία καλύτερη καθημερινότητα για όλους.
Χρόνια πολλά Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες,

Χρόνια πολλά Ελληνίδες και Έλληνες. Προχωράμε μπροστά!».


Δεν υπάρχουν σχόλια: