Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Ν. Μαραντζίδης για Στ. Κασσελάκη: Ένας άσχετος με την Αριστερά μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ

«Ένας άσχετος με την Αριστερά μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ»
είναι ένας από τους βαρείς χαρακτηρισμούς που προσάπτει ο καθηγητής και πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Μαραντζίδης, στον Στέφανο Κασσελάκη, σε άρθρο του στα «Νέα» με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ στο τίποτα, η Δημοκρατία στο πουθενά».
«Οι κομματικές ελίτ δεν είχαν ποτέ διανοηθεί την ντροπιαστική πιθανότητα να εκλεγεί πρόεδρος ένα μη μέλος πρώην θαυμαστής του Μητσοτάκη, που εκτιμούσε τον Τραμπ περισσότερο από τον Τσίπρα. Με πολιτικούς όρους, πρόκειται για απαγωγή από μια ξένη στην Αριστερά κουλτούρα», σημειώνει στο άρθρο του ο Μαραντζίδης, ο οποίος είχε στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο άρθρο του, ο κ. Μαραντζίδης κατηγορεί εμμέσως τον Αλέξη Τσίπρα για την εκλογή Κασσελάκη και αναφέρει: «Είμαι σίγουρος πως ο Τσίπρας θα θλίβεται σήμερα, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο θα μείνει στην Ιστορία για την αδυναμία του να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. Ίσως αυτό το πάθημα να αποτελέσει για τον ίδιο ένα...

καλό μάθημα για το μέλλον, διαφορετικά θα αρκεστεί στη συγγραφή ενός βιβλίου αναμνήσεων με τον πικρό τίτλο ''Πώς μου έκλεψαν το κόμμα μέσα από τα χέρια μου''».



Δεν υπάρχουν σχόλια: