Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Λωρίδα της Γάζας θυμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Η εσωκομματική φαγωμάρα και ο «Τσίπρας της... σιωπής»

Λωρίδα της Γάζας θυμίζει τα τελευταία 24ωρα ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο... Νετανιάχου Κασσελάκης απειλεί με ισοπέδωση τη... Χαμάς των Σκουρλετοφίληδων!
Ο "Αρχηγός Στέφανος" βγήκε χθες και ξεκαθάρισε ότι όποιος υπονομεύει το κόμμα δεν πρόκειται να δει θέση στο ευρωψηφοδέλτιο. Βέβαια, αυτοί που δεν θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο θα εύχονται να καταποντιστεί ο Κασσελάκης στις προσεχείς Ευρωεκλογές, ώστε να αναγκαστεί σε παραίτηση και έτσι να παραμείνει το κόμμα σε τροχιά "καθαρής Αριστεράς"
Τα... επεισόδια των τελευταίων 24ώρων είναι πολλά και δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί πλέον... κόμμα, αλλά ένα... ρινγκ που προσφέρεται για ξύλο και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Χθες, ο Κασσελάκης ανακοίνωσε τη "σκιώδη" κυβέρνηση, η οποία μόνο γέλιο προκαλεί. Άλλωστε, ο Κασσελάκης δεν έχει και πολλές επιλογές, από τη στιγμή που η εσωκομματική αντιπολίτευση δεν θέλει να αναλάβει ευθύνες και περιμένει στη γωνία. Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε.

Βγήκε ο Κασσελάκης στον ΣΕΒ και μίλησε για την ανάγκη διανομής μετοχών στους εργαζομένους από τις εταιρείες
και κόντεψαν να μαυρίσουν οι... τρίχες στο άσπρο μουστάκι του Βούτση, ο οποίος θεωρεί ότι αυτά δεν είναι... αριστερά πράγματα! 
Μετά, βγαίνει ο Σπίρτζης και ζητεί σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ, αλλά του κάνει... τάκλιν ο Σκουρλέτης και βγάζει την μπάλα... κόρνερ. Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός Υποδομών "ανεβάζει" ολόκληρο "σεντόνι" στο Facebook, λέγοντας ορθά κοφτά ότι μια μειοψηφία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν άφηνε τον Τσίπρα να επικυρώσει τις αποφάσεις της πλειοψηφίας.
Από την άλλη, η Τζάκρη... απείλησε τους αντιφρονούντες ότι στο συνέδριο θα πάρουν τον... Τάιλερ, καθώς το 80% θα επιβάλλει τις αποφάσεις του στο υπόλοιπο 20% και "σε όποιον αρέσει"
Μέσα σε όλα αυτά, βγαίνει η σύντροφος του Δημήτρη Βίτσα, Πέτη Πέρκα (ευτυχώς που φέρνει στο σπίτι και τον μηνιαίο μισθό της βουλευτικής αποζημίωσης γιατί ο σύντροφος της έφαγε "μαύρο" στις εκλογές) και είπε στην Τζάκρη ότι αυτή ήταν σε άλλο κόμμα και την υποδέχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα έπρεπε όμως να την πικάρει τη Θεοδώρα, η οποία ως γνήσια... αντιμνημονιακή, ψήφισε και τα 3 μνημόνια! Επειδή μιλάμε για κορυφαία επίδειξη τυχοδιωκτισμού, αν χρειαζόταν θα ψήφιζε και άλλα 5-6 μνημόνια!

Ο Κασσελάκης φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε γενικό ξεκαθάρισμα με "συμβατικά όπλα" αλλά και φουλ ανορθόδοξο πόλεμο. Από την άλλη πλευρά, οι "Τζιχαντιστές" του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να θυμίσουν ότι υπάρχουν όργανα και ότι ο Κασσελάκης λειτουργεί ως δικτάτορας.

Κάτι ξέρουν όλοι αυτοί από απολυταρχικά καθεστώτα, ως θαυμαστές της "δημοκρατικής" Σοβιετικής Ένωσης.

Περισσότερα... επεισόδια αναμένεται να δούμε στο... γιουσουρούμ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την επόμενη εβδομάδα, μετά και την ολοκλήρωση του β΄ γύρου των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών. Φαίνεται πάντως, ότι οι αντι-Κασσελακικοί είτε δια της αποχής είτε δια της κατεύθυνσης της ψήφου αντίθετα από όσα ορίζει το... Κασσσελακο-πολακικό κονκλάβιο, θα την κάνουν τη ζημιά και θα ποτίσουν με φαρμάκι τον Στέφανο τον Κασσελάκη!

"Κερασάκι στην τούρτα" του Συριζαίικου τσίρκου αποτελεί η... εκκωφαντική σιωπή και απουσία του "ηγέτη" Τσίπρα.

Τέτοιο ρεντίκολο σε κόμμα, το βλέπεις μια φορά στα χίλια χρόνια. 
Ο... πισινός του Κασσελάκη (τον Τσίπρα εννοούμε για να μην παρεξηγούμαστε), γελάει με το σαρδόνιο χαμόγελο του και τρίβει τα χέρια του για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στους πάλαι ποτέ συντρόφους, οι οποίοι του είχαν κάνει τον βίο αβίωτο.
Όλα αυτά τα "νούμερα" που έχουν μαζευτεί στο κόμμα, προσφέρουν άφθονο γέλιο και αποτελούν τους εγγυητές της παραμονής του Μητσοτάκη στην εξουσία για πάρα πολλά χρόνια! Πάντα τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: