Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Το σκηνικό που στήνουν οι νταβατζήδες, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ

Η ακραία πόλωση, ο «ανένδοτος» και η μετωπική σύγκρουση με την Kυβέρνηση είναι ένα σενάριο που εμπνεύστηκαν ισχυροί οικονομικοί παράγοντες και εκτελεί τυφλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι γνωστοί νταβατζήδες επιδιώκουν να στήσουν την επομένη των Εκλογών ένα σκηνικό ακυβερνησίας για να κάνουν οι ίδιοι κουμάντο.
Τα εξήντα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης είναι το λάφυρο για τους νταβατζήδες, οι οποίοι συνωμοτούν, χειραγωγούν και κατευθύνουν... τις λεγόμενες πρόθυμες πολιτικές δυνάμεις.
Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η επιστράτευση από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα κάποιων εμβληματικών προσωπικοτήτων της Κεντροαριστεράς, οι οποίοι στη διάρκεια της διαδρομής τους υπηρέτησαν τυφλά τα συμφέροντα.

Αυτά τα φαντάσματα επιχειρούν να επαναφέρουν στο πολιτικό προσκήνιο, στήνοντας μια κυβέρνηση που θα βρίσκεται σε καθεστώς ομηρίας.
Γι΄ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει με κάθε τρόπο να προκαλέσει πολιτική αδράνεια στο ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα των μετεκλογικών συμμαχιών.
Η απόπειρα να ποινικοποιήσει εκ των προτέρων κάθε συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί μέρος του σχεδίου της οικονομικής ολιγαρχίας.

Οι νταβατζήδες δεν θέλουν ένα ισχυρό κυβερνητικό σχηματισμό, αλλά μια Κυβέρνηση αχυράνθρωπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: